Bojana Stojković sa sinom napustila Srbiju!

 
  • 9

Manekenka je odlučila da neko vreme boravi u Cirihu kod sestre Maje, dok se ne slegne prašina oko razvoda sa Vladimirom Stojkovićem

Manekenka Bojana Rajić napustila je Srbiju i sa svojim sinom Lavom otišla kod sestre u Švajcarsku! Bojana će u Cirihu ostati sedam dana i vratiće se kada se slegne prašina oko razvoda od fudbalera Vladimira Stojkovića.

Manekenka je nedavno skinula Vladimirovo prezime i vratila svoje devojačko, a u Cirihu će dočekati ročište za razvod. Bojana je tokom cele medijske prašine oko razvoda bila uzdržana, te nije davala nikakve komentare, niti pljuvala po bivšem suprugu. U stilu pravih dama, Rajićeva je pustila Vladimira da je pljuje po medijima, a nije komentarisala ni njegovu novu devojku Dejanu Živković.

Podsetimo, Bojana i Vladimir odlučili su da se razvedu u julu mesecu ove godine, a kao razlog naveli su da je ljubav nestala. Ipak, dugo se spekulisalo ko je koga prevario, te je u medije dospela informacija da je Bojana varala Vladimira sa predsednikom "Zvezde", da bi se ipak ispostavilo da Stojković ima devojku, Dejanu Živković, sa kojom uživa u idiličnoj vezi.

(A. Č./ Story.rs)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GoranM

    22. avgust 2013 | 21:46

    Interesantna vest. I moja tetka ide u Švajcarsku, ali u Bazel. Bila je u Srbiji na odmoru, oko tri meseca.

  • Nena

    22. avgust 2013 | 22:58

    Bas se na dug period sklonila

  • hromi daba

    23. avgust 2013 | 06:57

    E moj Stojke, konačno te snašlo nešto od čega će te zasvrbiti gu...a. Bojana vredno sakuplja municiju koju će ispaliti tokom parnice kako bi bivšem odlomila što veče parče imetka. Stojke je tek sada shvatio da mu bivša nije uopšte glupa, kako ju je on do sada prezentovao. Ispade Bojana sračunata, taktična i mudra, a Stojke, lajav, neoprezan i glup. Sada ti je vreme da se setiš kako si ti prevario Zvezdu ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA