Uljez živeo u kući Dženifer Lopez šest dana!

 
  • 2

Džon Dubis svakodnevno je čistio kuću i bacao đubre, te su komšije pomislile da je deo posluge slavne pevačice. Policiji je rekao da je on otac njene dece

Džon Dubis (49) živeo je u kući Dženifer Lopez punih šest dana dok je ona bila odustna! Džon je čistio kuću, tako da su komšije mislile da je deo posluge slavne pevačice. Uljez je pronađen na njenom imanju u Hemptonu, u Njujorku, a otkrio se tako što je postavljao slike iz kuće slavne pevačice.

Džon je dobio zabranu prilaska pevačici, a optužen je za provalu, uznemiravanje i proganjanje. Uljez je svakodnevno čistio veliko imanje Džej Lo, bacao đubre, te su komšije mislile da je deo posluge, ili obezbeđenja Lopezove. Kada je obezbeđenje Lopezove patroliralo oko kuće, ugledalo je njegov auto i njega kako sedi u bašti na zadnjem delu. Džon je pokušao da se izvadi, praveći se da je bivši muž pevačice.

Dubis je policiji rekao da je on otac njene dece, te da je ostavila kuću otvorenu da bi on ušao. Uljez je priveden i suđenje počinje 28. avgusta.

(A. Č. / NY post)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA