RAZUZDANA: Hajdi Klum skoz gola! (FOTO)

 
  • 0

"Sećam se da je trčala gola plažom uz okean, a talasi su bili toliko opasni da je olako mogao da je povuče jedan i ne bi je bilo više", rekao je fotograf, koji je uslikao zanosnu manekenku

Četrdesetogodišnja manekenka Hajdi Klum redovno svoje obožavaoce čašćava golišavim fotografijama −u više navrata pokazala je grudi, nedavno i guzu, a sada je na društvenim mrežama objavila sliku pored okeana na kojoj je potpuno bez odeće.

Manekenka očigldano nema problem da se razgoliti za objektiv, a ovu fotografiju uslikao je fotograf Rasel Džejms, na plaži u Meksiku.

- Sećam se da je trčala gola plažom  uz okean, a talasi su bili toliko opasni da je olako mogao da je povuče jedan i ne bi je bilo više. Na slici izgleda tako mirno, a u stvari je potpuno razuzdana - rekao je fotograf za časopis GQ.

Ispod obnažene fotografije na Instagramu zanosna glumica je napisala "Bljesak iz prošlosti", što ukazuje da je ova slika iz nešto mlađih dana, premda se na prvi pogled ne može napraviti razlika, s obzirom na to da Hajdi i sada izgleda podjednako zavodljivo.

Ako je suditi po čestim provokativnim fotografijama koje potencira, Hajdi može slobodno proglasiti 2013. godinom golotinje.

(J. J. / dailymail)

Video: “Hoće da nas unište!”

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA