BIR FEST, FINALE: Povratak u sedamdesete uz Boney M! (FOTO)

 
  • 0

Publika na Ušću, na kojem nije bilo gužve kao prethodnih dana, odlično se zabavljala uz disko himne "Sunny", "Daddy Cool" i "Rivers Of Babylon"

Nakon burnih prethodnih dana, na Ušću je sinoć bilo mnogo manje ljudi, a poslednje veče ovogodišnjeg "Bir festa" obeležio je nastup grupe "Boney M" koja je naterala posetice da đuskaju u zaraznom ritmu velikih disko hitova s kraja sedamdesetih godina prošlog veka.

Program koji je predstavljao čudnu kombinaciju različitih muzičkih pravaca, otvorili su članovi grupe "Legende" koji su kao i uvek zvučali sjajno, i koji su tokom jednosatnog nastupa izveli najpoznatije numere iz svoje karijere. Daša i ekipa su koncert završili velikim hitom "Ne pitaj".

Zatim su se na bini pojavili "Boney M" - doduše od originalnog sastava je ostalo samo ime i pevačica Mejzi Vilijams, ali uvek je zabavno čuti pesme koje svi znamo napamet. Tri pevačice i pevač koji su pevali na matricu i bez pratećeg benda, su nastup započeli numerom "Sunny" koja je, verovali ili ne, objavljena davne 1976.

Mejzi Vilijams je animirala publiku i terala posetice da igraju, a noge su se same pokretale uz "Hooray! Hooray! It's A Holi-Holiday" i legendarnu "Daddy Cool".

Uz pivo koje se točilo u velikim količinama, disko žurka se nastavila uz mega-hitove "Rivers Of Babylon", "Ma Baker" i "Rasputin", a "Boney M" su zatim koncert priveli kraju.

Nakon njih na bini su se pojavili Dejan Cukić i njegov "Spori ritam bend", prava rokerska završnica "Bir festa" sledi posle ponoći kada se očekuju nastupi sastava "Partibrejkers" i "Block out".

(Telegraf.rs)

 

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA