Viktorija Bekam helikopterom došla na roditeljski sastanak!

 
  • 9

- Snimala sam modni editorijal za australijski "Vog" na drugom kraju Londona. Ni najbolji taksista ne bi stigao da me na vreme odveze do škole, pa sam unajmila helikopter - rekla je Viktorija, i dodala da je podsmeh drugih roditelja uopšte ne zanima

Supruga poznatog fudbalera u penziji Dejvida Bekama Viktorija Bekam na roditeljski sastanak svog sina Bruklina došla je helikopterom! Naime, Viki navodi da je snimala modni editorijal na potpuno drugom kraju grada, te da ni najbrži taksista ne bi stigao na vreme i zato je iznajmila helikopter kojim je doletela.

- Snimala sam modni editorijal za australijski "Vog" na drugom kraju Londona. Ni najbolji taksista ne bi stigao da me na vreme odveze do škole, pa sam unajmila helikopter - rekla je Viktorija, i dodala da je podsmeh drugih roditelja uopšte ne zanima.

Bekamova je imala roditeljski sastanak isti dan kada je snimala za "Vog", a trebalo je da stigne u pet po podne u školu. Viktorija je nedavno izjavila da njihova porodica živi potpuno normalnim životom.

(A. Č. / CTW News)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA