CECA: Lažu, nisam se zaljubila!

 
  • 10

Pevačica koja je nedavno u Budvi uslikana na jahti mistrerioznog biznismena, demantuje priče da je u vezi sa njim i tvrdi da je ljubav trenutno ne zanima

Odmah nakon što su paparaci nedavno snimili Cecu Ražnatović u Budvi na jahti izvesnog biznismena, počela su nagađanja da li je pevačica pronašla novog dečka, međutim, ona u izjavi za "Informer" negira te glasine i objašnjava da se samo viđala sa prijateljima kao i da o novoj romansi uopšte i ne razmišlja.

Do pomenutog susreta je došlo nakon Cecinog nastupa u budvanskoj diskoteci "Top Hill", ali pevačica kaže da ovi tračevi nemaju nikakvog osnova.

- Eto, baš zbog takvih priča sam izbegavala da izlazim iz sobe dok sam bila u Crnoj Gori. Jedan jedini put sam izašla da se vidim sa prijateljima i fotografi su dočekali svojih pet minuta. Sad vam je jasno da nije uvek lako biti u mojoj koži. Šta god da uradim, s kojim kog prijateljem da se vidim uvek će krenuti neka priča, neki cirkus - kaže Ražnatovićeva koja dodaje da nije zaljubljena i da je sada zanima samo odmor.

- Ne. Nisam zaljubljena. Otišla sam na Kipar da se odmorim posle uspešne, ali fizički veoma naporne turneje. Danima sam već bolesna, organizam verovatno nije mogao da izdrži tolike napore, pa leškarim i čekam da prođe. Na ljubav i ne mislim - zaključila je Ceca.

(Telegraf.rs/izvor: Informer)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA