Darko Rundek krajem avgusta kreće na mini turneju po Srbiji (FOTO) (VIDEO)

 
  • 0

Poznati muzičar će sa svojim bendom svirati u Nišu, Zrenjaninu i Beogradu

Rundek Cargo trio ovog leta vraća se pred srpsku publiku mini turnejom, na kojoj će svirati u Beogradu, Nišu i Zrenjaninu, najavila je danas agencija "Long play".

Trio će održati koncerte 27. avgusta na letnjoj sceni Pozorišnog kluba "Zeleno zvono" u Zrenjaninu, 28. avgusta u dvorištu niške "Banovine" i 29. avgusta na teniskim terenima Odbojkaškog kluba Partizan na Malom Kalemegdanu .

"Koncerti će biti oproštaj od albuma ''Plavi avion'' i koncertno zagrevanje pred novi album", kaže Rundek.

Ulaznica za beogradski koncert u pretprodaji košta 1.000 dinara preko mreža "Eventim" i "Ticketline".

Za koncert u Nišu karta je 800 dinara i može se naći na prodajnim mestima: "Vintage shop", "Music House" i "Energy music shop".

Zrenjaninci treba da izdvoje 600 dinara za ulaznicu, a prodajna mesta su: Pozorišni klub "Zeleno zvono" i trafika "SM City".

Gitarista, pevač i autor Darko Rundek, frontmen zagrebačkog benda "Haustor", koji je iza sebe ostavio niz uticajnih albuma poput "Trećeg svijeta" (1983), posvetio se od devedesetih godina samostalnoj karijeri.

Objavio je albume - "Apokalipso" (1997), "U širokom svijetu" (2000), i uz pratnju mnogoljudnog "Cargo orkekstra" - "Ruke" (2002) i "MHM A-HA OH YEAH DA-DA" (2006).

U želji da napravi novi iskorak u karijeri, Rundek se uz Isabel i Ducu iz "Cargo orkestra", otisnuo u novu muzičku pustolovinu zvanu "Rundek Cargo trio" i 2010. su objavili svoj prvi album "Plavi avion".

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA