UGOSTITELJ: Šako sagradio "Rijanu"!

 
  • 0

"Neću prestati da se bavim pevanjem, tamo ću boraviti kada ne budem nastupao, a sada sam češće na Adi Bojani, budući da hotel još uvek nije završen", rekao je pevač

Folk pevač Šako Polumenta odlučio je da se oproba i kao ugostitelj, te je petogodišnje radove na hotelu "Rijana" u Ulcinju priveo kraju, a ovu luksuznu rezidenciju nazvao je prema najmlađoj ćerki.

Ovaj traženi pevač je pet godina gradio vilu kako bi u njoj boravio sa porodicom i prijateljima preko leta, ali i da bi ugostio sve one koji bi želeli da odsednu tokom letnje sezone u ovom luksuznom prostoru.

- Mnogo obaveza sam imao oko gradnje hotela, ali ne žalim se, sve je ispalo kako sam zamislio. Iskreno, mnogo više vremena provodim na Adi Bojani, jer hotel nije još u potpunosti gotov, ostalo je da se srede neki detalji. To što sam, kako vi kažete, počeo da se bavim ugostiteljstvom, ne znači da ću prestati da se bavim i pevanjem. Tako da ću pevati, a kad nemam nastupe, odmaraću se na Crnogorskom primorju - rekao je Polumenta.

(J. J./Alo)

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA