SEKA: Veljko mi je zabranio toples! (FOTO)

 
  • 6

"To je samo za njegove oči, uprkos tome što imamo veliku ogradu oko kuće i obezbeđenje", rekla je Aleksićeva, koja vrele dane provodi pored svog bazena u Staroj Pazovi

Tropske letnje dane pevačica Seka Aleksić provodi pored bazena u svojoj vili u Staroj Pazovi, i otkriva za "Naše novine" zašto joj suprug Veljko ne dozvoljava da se sunča bez gornjeg dela kupaćeg.

Pevačica se na ovim temperaturama rashlađuje u bazenu, koji je tek nedavno renoviran, dok se za uređivanje ovog malog raja pobrinuo bečki arhitekta. Pored toga što redovno pozira u bikiniju, Veljko joj brani da šeta razgolićena.

- Veljko mi ne dozvoljava da se skinem u toples! To je samo za njegove oči, uprkos tome što imamo veliku ogradu oko kuće i obezbeđenje - rekla je Seka, koja je svom suprugu prošle nedelje priredila rođendansko iznenađenje.

- Na simboličan način smo obeležili njegov rođendan i četvorogodišnjicu našeg upoznavanja. Bili su svi naši prijatelji i porodica i fenomenalno smo se proveli. Moj dragi kolega Adil nas je zabavljao svojim pesmama, a na kraju smo svi završili u bazenu - ispričala je pevačica.

(J. J./Naše novine)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja

    29. jul 2013 | 17:41

    Hvala ti Veljko! Ti si čovek na mestu,sportista,tnaš koliko je lepo zdravo istrenirano telo. Zaista nema potrebe da iko gleda Sekino salo i mast! Ti si jak i možeš to disciplinovano da izdržiš sam!

  • Bijeljinac

    29. jul 2013 | 18:01

    E kasno Marko na kosovo stize tako kazu ,pa pola bijeljine ih je mjesilo a gdje oni sto su gledali

  • lapke

    30. jul 2013 | 06:18

    Vrati konju glavu! :))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA