Doli Parton: Zahvalna sam Vitni što je proslavila našu pesmu

 
  • 0

Čuveni hit "I Will Always Love You" prvo je otpevala Doli Parton 1974. godine, a onda je pesmu proslavila preminula diva

Doli Parton, američka kantri pevačica, pesmu "I Will Always Love You", koju je proslavila preminula Vitni Hjuston, oduvek je nazivala svojom. A onda je Vitni zauvek otišla i Doli je "promenila ploču".

Doli Parton je za američke medije izjavila da joj je bila čast što je tu pesmu otpevala upravo Hjustonova.

- Uvek ću imati poštovanja i uvek ću joj biti zahvalna za to kako je otpevala moju pesmu - rekla je Doli, i dodala da nikada nije upoznala Vitni niti bilo koga iz njene porodice, ali da joj je zauvek zahvalna na uspehu zajedničke pesme. Za kraj je poručila:

- Moje srce je uz njenu porodicu dok je budu ispraćali na poslednje putovanje. Uvek ću te voleti (I Will Always Love You) - rekla je kantri pevačica.

Originalna verzija pesme objavlejna je 1974. godine, a Vitni ju je učinila popularnom kada ju je obradila za potrebe filma "Telohranitelj" ("The Bodyguard") 1992. godine.

N. I. / Telegraf.rs

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA