OTPLATIO STAN: Amar za nastup uzme 3000 evra?

 
  • 10

Mladi pevač skoro svakodnevno radi, te je jasno kako je za veoma kratak period uspeo da matičnoj produkciji vrati uloženi novac i donese im priličnu zaradu, saznaje "Puls"

Pobednik "Zvezda Granda" Amar Jašarspahić, publici poznatiji kao Gile, pre samo par nedelja dobio je garsonjeru kao nagradu, koju je već uspeo da "odradi" svojim brojnim nastupima širom regiona, a prema pisanju "Pulsa", mladi "Grandovac" po nastupu uzima i do 3000 evra, čime se ne mogu pohvaliti mnogi drugi iskusniji pevači.

Mladi pevač iz Bosne diže prašinu gde god da se pojavi, ljudima je prirastao za srce zbog svoje iskrenosti i skromnosti, dok produkcija uspešno unovčava njegovu popularnost.

- Amar ima jako dobre honorare za tezge gde nastupa i negde uzima i po 3.000 evra. U trenutku kada je pobedio, "Grand" je na njemu već tada zaradio 60.000 evra od procenata koje uzima kao njegova kuća koja mu je obezbedila reklamu i menadžerisanje - rekao neimenovani izvor za portal "Puls".

Uz to, izvor navodi da je zarada na Giletu dostigla već 100.000 evra, te da je on bukvalno isplatio stan koji je dobio na poklon od "Grand produkcije". Njegov radni kalendar je skoro popunjen, tako da muzička kompanija ne mora da brine oko zarade, bar kada je Jašarspahić u pitanju.

Pored Amara, po velikoj zaradi "Zvezdica" izdvojili su se i Milica Pavlović, kao i Darko Lazić.

(J. J./Pulsonline)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Amar Mile Jasarkitic

    13. jul 2013 | 00:44

    Ne slusajte ljudi ovakve stvari, ne obracajte paznju na ovaj polusvet. Citajte knjige, bavite se sportom, neka vas ne interesuje koliko evra zaradjuje Grand ili bilo ko. To uopste nije bitno! Slusajte Pink Floyd, to je jedini Pink koji vredi.

  • Kralj

    12. jul 2013 | 16:46

    Bravo Amare, svaka ti cast... To nije ni cudno, kakav glas i kvalitet posjeduje!

  • Stranac

    12. jul 2013 | 20:02

    Da je neki milos sima dejan mica jovan i td O TE KAKO BI TE BOLELO MARE al ovako mozes samo da sanjas sve te pare i to da si srecan ako ti dodju u san a ti rusija ne krivi se kao mrtvo tele AMARE LAFE DABOGDA KULE I GRADOVE IMAO SVAKA CAST SAMO NAPRED .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA