BOBAN STOJANOVIĆ: Ku*vao sam se i bio zaljubljen u fudbalera!

 
  • 13

Bivši ukućanin "Velikog Brata" najavio je da piše knjigu u kojoj će otkriti sve svoje tajne

Jedan od najkontroverznijih ukućana rijalitija "Veliki Brat" Boban Stojanović otkrio je da piše knjigu, te da će u njoj opisati svoju prošlost u kojoj je bilo svačega. Otkriva da je bio nesrećno zaljubljen u fudbalera, ali i da je mnogo pio, slikao se go i ku*vao se pomahnitalo.

- Pišem knjigu. Bio sam nesrećno zaljubljen u fudbalera, ku*vao sam se pomahnitalo, pio ko smuk, slikao se go za magazine, isključivali mi struju tri puta, al' sam ostao dobra duša i nisam se promenio nakon prvog odlaska u Ameriku. Imam dobre šanse da prodam bar tri tiraža i postanem veoma čitana i u narodu omiljena književnica!- napisao je Boban na svom Fejsbuk profilu.

Boban je dodao da ga starleta Stanija kopira, ali i da mu ne treba lektor, budući da nije nepismen kao neke njegove koleginice. Na koga je tačno mislio, nije poznato, ali je sigurno da će ova knjiga uzburkati javnost svojim izlaskom.

(A. Č.)

Video: Šako o susretu sa Barbarom, pomenuo Tein uspeh: "Atraktivno i lepo"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija-Ubija

    2. jul 2013 | 20:37

    Sada su gejevi in pa se pise o njima kao na zapadu . Svi da kupite knjigu tako ce mo brze u evropu.Dozvolite onom ludaku sa pinka da pljuje i ponizava Srbiju i pozdravlja " republiku kosovo" e takvu Srbiju voli evropa. Sta je sporno sto ne objavite ?

  • Mabula

    2. jul 2013 | 21:40

    Što je najgore, stvarno će srbi masovno da čitaju to đubre

  • Sanja

    2. jul 2013 | 20:45

    Mrzim kad sebe zovu kao ženski!!! Tuga..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA