MILICA PAVLOVIĆ: Muškarci zbog mene raskidaju sa devojkama (FOTO) (VIDEO)

 
  • 28

Mladoj pevačici je voditeljka Ena Popov u emisiji "Tačno u podne" pročitala zanimljivu priču devojke koja je jednom prilikom sa dečkom bila u "Grandovoj" emisiji, u kojoj je nastupala atraktivna zvezda "Granda"

Mlada pevačica Milica Pavlović gostovala je u emisiji "Tačno u podne" Televizije "Pink", gde je odgovarala na razna pitanja gledalaca. Tokom trajanja programa, voditeljka Ena Popov joj je, između ostalog, pročitala priču koju je poslala jedna devojka preko društvenih mreža.

- Ja sam sa svojim dečkom bila u studiju "Granda", gde si premijerno otpevala numeru "Tango". On je toliko gledao u tebe da sam otišla na drugu stranu, gledajući da li će primetiti da me nema. Punih deset minuta on je snimao tvoj nastup i gledao ga na telefonu, i tek je posle video da me nema. Umesto da je počeo da me traži, on je mirno ostao tamo dok se "Grand" nije završio. On je posle izašao i ja sam izašla, udarila sam mu tri-četiri šamara. Dobio je niže od obraza udarac i šut-kartu od mene - stoji u pismenom izdanju gledateljke.

Pevačica nije verovala šta joj je voditeljka pročitala, odgovorivši:

- Žao mi je što se to izdešavalo. Ja sam sada kao ono "hoćeš da raskineš sa dečkom" - rekla je pevačica Eni Popov, koja je navela da nije u vezi i da će tu informaciju obelodaniti u javnosti.

Atraktivna zvezda "Granda" otkrila je kakvi je muškarci privlače.

- On mora da ima mozak, cilj u životu, da ne živi od danas do sutra, da voli da napreduje, da ima radne navike. Ja to volim - rekla je Pavlovićeva Eni.

Milica je navela da ne bi učestvovala u rijaliti šou-programu, ali da prati "Farmu" i da nema svog favorita.

Pogledajte gostovanje Milice Pavlović u emisiji "Tačno u podne":

(Telegraf.rs)

Video: Tea Tairović je drugo veče koncerta završila važnim obaveštenjem

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dexter

    2. jul 2013 | 13:19

    Ma da bre! Uhvatila je karleušofoboja! Jaooo dobri stari PGP-RTS! Odo da nadjem neku ploču iz 70' god. Da se naslusam prave domaće muzike!

  • Ralexic

    2. jul 2013 | 13:10

    NAJNOVIJA MESALICA MADE IN LESKOVAC.ZAJEBALA VEK,NOVA STANIJA ZA FARMU 5.SUGURNO POBEDJUJE AKO BUDE NEKO NA FARMU DA SE VACARI SA NJIM.

  • ada

    2. jul 2013 | 14:22

    Da je pametna cura to ni pomislila nebi. Definitivno se mala zaljubila u samu sebe,misli da je osvoila svet! A i nije neka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA