Džej Lo za milion dolara pevala turkmenistanskom predsedniku (VIDEO)

 
  • 3

Američka pevačica kritikovana je zbog nastupa u ovoj zemlji, jer je, kako navode organizacije za ljudska prava, Turkmenistan jedna od država u kojoj se ne poštuju ljudska prava. Lopezova se pokajala zbog skandala

Dženifer Lopez  je ovog vikenda nastupila u Turkmenistanu gde je između ostalog otpevala "Srećan rođendan" tamošnjem predsedniku Gurbanguliju Berdimuhamedovu. Američka pevačica je, navodno, za ovaj angažman dobila milion dolara.

Međutim, u međuvremenu se oglasila i njena portparolka i izjavila da Lopezova uopšte ne bi dolažila u tu bivšu sovjetsku republiku da je znala za tamošnja kršenja ljudskih prava.

Kako je navedeno, ovaj događaj je organizovala Kineska nacionalna naftna kompanija, i nije se radilo o političkom događaju, ali je Berdimuhamedov došao na njega.

Organizacije za ljudska prava, uključujući "Human Rights Watch" (Hjuman rajts voč), kritikuju Berdimuhamedova zbog represije u svojoj zemlji i opisuje Turkmenistan kao jednu od "najrepresivnijih zemalja na svetu".

Portparolka Lopezove je izjavila da je osoblje slavne pevačice proveravalo o kakvom se dešavanju radi i navela: "Da je postojalo saznanje o kršenjima ljudskih prava bilo kakve vrste, Dženifer ne bi prisustvovala".

Rođendanska serenada je bio zahtev koji je kineska korporacija postavila pred sam početak nastupa Lopezove, i ona ju je "ljubazno prihvatila", navodi se u saopštenju.

Pogledajte nastup Dženifer Lopez u Turkmenistanu:

(Telegraf.rs/Beta)

Video: Zorana Mićanović otkrila gde ulaže zaradu i istinu o vezi sa MC Stojanom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lana

    1. jul 2013 | 13:14

    Ko jos gleda ljudska prava za milion dolara!? A njen posao je svejedno da peva a ne da ispravlja krive Drine

  • heisenberg

    1. jul 2013 | 11:57

    auuuu jbt koja cifra

  • Bosnjak

    1. jul 2013 | 16:46

    Svi na kraju igraju po muslimanskim zakonima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA