ŠOK: Madona pucala u glavu mladiću! (VIDEO)

 
  • 0

Spoj nasilja, seksipila i prefinjenosti - U video-klipu "Tajni projekat" prikazane su scene fizičkog zlostavljanja muškaraca u zatvoru, golih plesača i provokativnih sado-mazo kostima

Problematična pevačica Madona, ne prestaje da šokira javnost svojim ponašanjem, a ovoga puta pop diva uradila je provokativan set sado-mazo fotografija sa Stivenom Klajnom, međutim, kraljica popa se nije zaustavila na seksi slikama, već je pažnju skrenula i video-klipom pod nazivom "Tajni projekat" u kome se ponaša brutalno prema muškarcima.

Naime, u spotu su prikazane scene fizičkog zlostavljanja muškaraca u zatvoru, a Madona u jednom trenutku nemilosrdno puca u glavu jednom od zatvorenika, dok je u sledećem kadru odvode u ćeliju dok se bezuspešno brani.

Iako još uvek nije poznata tačna namena ovog snimka, može se naslutiti da je obojen notom ekscentrične umetnosti, budući da se kroz video prožima i silueta vitkog muškarca koji pleše samo u donjem vešu - spoj nasilja, seksipila i prefinjenosti.

Projekat je rađen u saradnji sa čuvenim fotografom Stivenom Klajnom, Kejt Mos i Naomi Kembel, dok su ovaj potez mnogi protumačili kao zauzimanje feminističkog stava.

Kraljica popa se već našla na udaru zbog poziranja sa pištoljima na svojim nastupima, jer tako promoviše korišćenje vatrenog oružja.

-To je apsurdno. Oružje ne ubija ljude, ljudi ubijaju ljude. To je kao da izbacite pištolje iz akcijskih filmova. Celi nastup je zamišljen kao akcijski film, to je umetnost i ništa više - objasnila je pevačica nedavno.

Pogledajte "Tajni projekat" i procenite da li je Madona preterala:

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA