OSTALA BEZ GLASA: Seve otkazala koncert u Sloveniji!

 
  • 2

Pevačica je na turneji u Sloveniji oštetila glasne žice, zbog čega će morati da odmara grlo skoro dvadeset dana, pa je njen nastup, zakazan za subotu, odložen

Budući da hrvatska zvezda Severina Vučković naporno radi i da je od početka godine zaređala niz koncerata, očekivano je da u jednom momentu posustane, te je zbog problema sa glasnim žicama morala da otkaže koncert zakazan za subotu u Sloveniji.

Pevačicin portparol je na zvaničnoj Fejsbuk stranici napisao da se koncert pomera za skoro dvadeset dana unapred, pošto je Seve oštetila glasne žice tokom prethodnog nastupa, takođe u Sloveniji.

- Zbog zdravstvenih poteškoća sa Severininim glasnim žicama, koje su nastale nakon subotnjeg koncerta u Slovenj Gradecu, večerašnji koncert zakazan u klubu "Extreme", u Kranju, prebacuje se na petak, 12. jula 2013. Ulaznice kupljene za večerašnji nastup važe za novi termin - navedeno je na društvenoj mreži.

Dok se mediji šale da se Seve prehladila od brojnih sladoleda koje je polizala u kampanji za "Frikom", njeni verni fanovi se nadaju da nije ništa ozbiljno, i željno iščekuju povratak kraljice provoda.

(J. J.)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA