LIAM GALAGER: Robi Vilijams je debeli idiot, a pesme su mu sra*e!

 
  • 1

Roker se naljutio i napao svog kolegu Robija, jer su isto veče nastupali u Mančesteru i dok je Robi prodao 60.000 karata, Liam je prodao samo 1500

Rokrem Liam Galager napao je kolegu Robija Vilijamsa nakon što je u Mančesteru za nasup njegovog benda prodato samo 1500 karata, dok je Robi na istom mestu pevao pred 60.000 ljudi. Liam i Robi su pevali isto veče, ali je Vilijams imao enormno veći broj posetilaca na svom nastupu, što je očigledno pogodilo njegovog kolegu, koji ga je nazvao debelim idiotom.

- Robi je prodao 60.000 karata, a pesme su mu sranje. On je debeli idiot. Beady Eye je prava stvar, ali očito je da sranja pobeđuju. Mi smo trebali nastupati na stadionu Etihad tri večeri zaredom, a ne neki jebeni debeli idiot. Sramotno je da on nastupa tri večeri zaredom, a mi samo jednu noć u Ritzu. No, nije problem samo u njemu već i u ljudima generalno - rekao je ljutiti Liam.

Liamov bend "Beady Eye" trenutno je na turneji po britanskim klubovima, dok je Robi na svetskoj turneji pod nazivom "Take the Crown". Podsetimo, Robi je rekao da neće dolaziti u Srbiju u okviru svoje turneje, jer misli da imamo trošne stadione. 

(A. Č./ Guardian)

Video: Miki Ðuričić krstio sina Arsenija i proslavio mu prvi rođendan: Osvanuli porodični kadrovi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beast from the East

    23. jun 2013 | 04:36

    Ima i trošnih kuca ako ga to zanima a mozda i privlaci.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA