Karleuša pokazala Ceci srednji prst? (VIDEO)

 
  • 23

Pogledajte kako je Karleuša odgovorila na navode medija da je Ceci ponudila da joj ustupi binu u zamenu za termin koncerta na Ušću

Pevačica Jelena Karleuša demantovala je navode da je predložila Svetlani Ceci Ražnatović da zamene termine za koncert i u kameru pokazala srednji prst.

Naime, Karleuša je za emisiju "Glamur" pričala o koncertu, zakazanom za 15. jun, i istakla da nije predložila Svetlani Ražnatović da 21. juna održi Viva la Diva šou, a da ona Ceci ustupila binu u subotu.

- Ja ne dam moju binu nikome. Dušmani opet izmišljaju - rekla je Jelena, i pokazala srednji prst.

Karleuša je dodala da "ne organizuje koncert da bi zaradila" i da bi, samo da pokrije troškove bine, morala da proda 200.000 karata.

Podsetimo, Karleuša je u razgovoru za Telegraf rekla da se sa Cecom nikada neće pomiriti jer imaju "privatni problem" koji se, kako je objasnila, neće rešiti "dok je živa".

(Telegraf.rs / Izvor: Pulsonilne)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pedja

    14. jun 2013 | 20:15

    Jednom seljančura,uvek seljančura!!!

  • nn

    14. jun 2013 | 21:48

    hahaha mogu samo rećo.."Draga" Jeco..džaba ti spektakl i vanzemaljci nista ti ne pomaže..ti kaad zapjevaš drugi ogluve..mni pozli kad te čujem kako pjevaš...Ceci ne treba koreografija njoj je dovoljna da izađe na binu i zapjeva i svi pjevaju sa njom, i svi srećni i zadovoljni jer su nešto normalno čuli ;)

  • Strasni

    14. jun 2013 | 21:24

    Trandza nevaspitani!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA