Severina podržala gej populaciju

 
  • 6

"Homoseksualci nas ničime ne ugrožavaju. Mislim da je divno živeti u zemlji koja poštuje sve vere, sve nacionalnosti i sve vrste različitosti", napisala je na Fejsbuku hrvatska pevačica

PROTIV HOMOFOBIJE I NETOLERANCIJE! Hrvatska pevačica Severina Vučković izdala je saopštenje na svojoj Fejsbuk stranici gde govori protiv ljudske netolerancije.

"Plaše me loše i netolerantne namere. Plaši me npr. zahtev za referendum koji je nazvan "U ime obitelji", a koji sa obitelji(porodicom) nema nikakve veze. Svima treba biti jasno da se ovde radi o manipulaciji, koriste se emocije ljudi, objašnjavaju im kako je porodica ugrožena, a sve kako bi se nekome drugome nanelo zlo, kako bi taj drugi postao građaninom drugoga reda.

- Ne želim da verujem da živim u zemlji u kojoj bi većina branila manjini stvari koje se njih zapravo uopšte ne tiču. Homoseksualci nas ničime ne ugrožavaju. Mislim da je divno živeti u zemlji koja poštuje sve vere, sve nacionalnosti i sve vrste različitosti. Mi većina, trebamo da zaštititimo svaku manjinu i svakoj manjini da damo ista prava kao i sebi samima. Samo tako će se celo društvo osećati pravedno i svaki pojedinac će biti ponosan što živi u Hrvatskoj" - napisala je pevačica na svojoj Fejsbuk stranici.

(Telegraf.rs)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA