Eva Braun i Sharks, Snakes & Planes na Bajaginom koncertu

 
  • 0

Ulaznice za veliki beogradski koncert "Bajage i Instruktora sa Prijateljima" koštaju 1.000 dinara, odnosno 1.500 za fan pit i 2.500 dinara za VIP tribina stajanje i 3.000 VIP tribina sedenje

Na koncertu "Bajage i Instruktora sa Prijateljima" u subotu 22. juna na Donjem gradu Kalemegdana, pored sarajevske Bombaj štampe, nastupiće bečejska pop grupa Eva Braun i neograndž bend "Sharks, Snakes & Planes" iz Beograda.

- Strašno nam je drago što ćemo nastupiti na Bajaginom koncertu, jer ga jako poštujemo kao muzičara. Prostor gde sviramo je fantastičan i "Eva Braun" će da ti svoj doprinos da koncert ostane svima u lepom sećanju -  kaže Goran Vasović, gitarista i pevač benda poznatnog po hitovima "Zmajevi", "Sasvim običan dan", "Lavirint", "Okreni moj broj" i mnogih drugi.

"Sharks, Snakes & Planes" nameravaju da na koncertu "Bajaga i Instruktori sa Prijateljima", između ostalog, predstave pesme sa predstojećeg debi maksi singla "Nebeska Mehanika", a najavljuju i "jedno malo iznenađenje koje će čuti i videti svi koji dođu na vreme na Kalemegdan".

- Velika nam je čast da nas je Bajaga pozvao da sviramo kao predgrupa. Još veća što sada spadamo u onaj deo iz najavne kampanje "sa prijateljima" Ovo nam je definitivno potvrda da sve što smo uložili u muziku na kraju i ima smisla. Svi smo odrasli uz Bajagu i ovo je za nas kao neko ispunjenje dečačkih snova - kaže gitarista Mladen Miljuš.

Ulaznice za veliki beogradski koncert "Bajage i Instruktora sa Prijateljima" koštaju 1.000 dinara, odnosno 1.500 za fan pit i 2.500 dinara za VIP tribina stajanje i 3.000 VIP tribina sedenje, preko mreže Eventim i Ticketline.

(Telegraf.rs)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA