JK NA RASPRODAJI: Karte za Karleušu 300 dinara!

 
  • 26

Ulaznice za pevačicin koncert na Ušću možete na sajtu "Kupime" pazariti za samo 300 dinara, dok karte u redovnoj prodaji koštaju 500 dinara

Na sajtu "Kupime.com" uz popust od 40 odsto, za 300 dinara (redovna cena je 500 dinara) možete kupiti karte za koncert Jelene Karleuše na Ušću, a iz pevačicinog tima kažu da su u vreme finansijske krize ovom akcijom želeli da fanovima omoguće kupovinu ulaznica po veoma povoljnoj ceni.

Po rečima Rake Marića, vlasnika firme "Mjuzik star prodakšn", koja je zadužena za tehničku produkciju Karleušinog koncerta, koji je zakazan za 15. jun, ovo je samo jedna od akcija kojom će se promovisati nastup popularne pevačice.

- Velika je kriza, narod nema para, i na ovaj način smo želeli da ljudima omogućimo da nabave karte po nižoj ceni. Ovde se radi o kontigentu od 100 ulaznica, verovatno ćemo nastaviti sa sličnim ponudama, a preko interneta ćemo organizovati brojne akcije, humanitarne i druge, kojima ćemo najaviti koncert - rekao je Raka Marić za Telegraf i dodao da je prodaja ulaznica za Jelenin nastup išla odlično dok se vreme nije pokvarilo.

- Strah nas je vremena, prognoza je očajna... Pa, niko ne kupuje karte kada pada kiša - zaključio je Marić.

Da podsetimo, uoči spektakla koji je najavila na Ušću, Karleuša je dala ekskluzivni trodelni video-intervju Telegrafu, u kojem otvoreno priča o seksu, sukobu sa Cecom, i otkriva da nikada nije probala seks sa ženom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA