RTS I PINK: Ne zanima nas Sulejman Veličanstveni!

 
  • 6

- Programska politika u "RTS"-u je takva, da ne otkupljujemo telenovele, bile one turske, španske ili indijske. U istom ritmu nastavljamo i dalje, a "Sulejman Veličanstveni" se sigurno neće prikazivati na našoj teliviziji- rekao je za Telegraf Ivan Karl

Kao što smo juče pisali, nakon dve sezone emitovanja na Televiziji "Prva", serija "Sulejman Veličanstveni" se više neće prikazivati na ovoj TV stanici. Sa ove televizije rekli su nam da jedna od najpopularnijih turskih serija "od marta nije kod njih". Iste odgovore dobili smo i na "RTS" i "Pink" televiziji. Naime u "RTS"-u su nam rekli da programska politika ne podržava prikazivanje telenovela, bilo one turske ili španske.

- Programska politika u "RTS"-u je takva, da ne otkupljujemo telenovele, bile one turske, španske ili indijske. Mi ljudima nudimo mogućnost da pored mnogobrojnih telenovela na ostalim televizijama pogledaju jedan veoma kvalitetan sadržaj, američke serije, u šta su do sada imali prilike da se uvere. U istom ritmu nastavljamo i dalje, a "Sulejman Veličanstveni" se sigurno neće prikazivati na našoj teliviziji- rekao je za Telegraf urednik filmskog i stranog serijskog programa Ivan Karl.

Na "Pink" televiziji takođe su rekli da se ova turska serija neće prikazivati kod njih, ali da su otkupili takođe veoma gledanu seriju "Sila".

- "Pink" je otkupio megapopularnu seriju "Sila" koja je u Hrvatskoj oborila sve dotadašnje rekorde koje su postavile druge serije. "Sila" je bila značajno gledanija od svih serija do tada sa prosečnim šerom od blizu 40 odsto i zato je to naš adut kada su turske sapunice u pitanju. Ovu seriju ćemo polovinom naredne sezone emitovati na "Pinku" u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori- rekao nam je PR "Pink" televizije Darko Popović.

Ipak, moguće je da će Srbija popularnu Hurem, Bali-bega, Sulejmana i ostale likove, ponovo gledati na "Prvoj", a spekuliše se da je treću sezonu otkupila televizija "Skaj plus".

(A. Č.)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vasa Velicanstveni

    4. jun 2013 | 20:46

    Konacno neka lepa vest!

  • KISELO GROZDJE

    4. jun 2013 | 22:33

    Pre ce biti da je licenca za prikazivanje suvise skupa, nego da oni brinu o uticaju na narodne mase. Ma nismo li se svakakvih sr***a nagledali do sada ! A i koje to ekstra kvalitetne americke serije nudi RTS , bas bih volela da mi neko pojasni .

  • Lud Zbujen

    4. jun 2013 | 17:57

    Bravo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA