KRAJ ROMANSE: Dado Polumenta se razvodi iz verskih razloga?!

 
  • 24

Posle pet i po meseci braka, pevač Dado Polumenta odlučio je da raskine bračnu zajednicu sa veroučiteljicom Selkom, koja je sklopljena po islamskim običajima. Pevač se vratio noćnim izlascima, a to se kosi sa načelima islamske vere

Posle svega pet i po meseci braka, pevač Dado Polumenta odlučio je da raskine bračnu zajednicu sa veroučiteljicom Selkom koja je sklopljena po islamskim običajima, a razlog je njegov povratak noćnim izlascima što se kosi sa razmišljanjima njegove supruge, ali i njihovom verom.

-Otkad je upoznao Selmu, Dado je zaista pokušavao da prestane sa starim navikama, da se posveti braku, izbegne izlaske i sve što uz to ide jer je bio zaljubljen. Međutim, u poslednje vreme ponovo izlazi i to je stvorilo probleme u njihovom braku. Selma bi to i tolerisala da se u medijma nisu pojavile fotografije na kojim je njen suprug okružen devojkama - priča izvor blizak ovom paru.

Damir Dado Polumenta i Selma Mekić venčali su se 12.decembra 2012.godine, tačno u 12 časova u Novom Pazaru, a svadbenom veselju prisustvovao je i njegov sin Dorijan iz vanbračne zajednica sa Anom Marijom Kikoš.

-Oni su za sada razdvojeni, on je u inostranstvu na nastupu, a Selma u Novom Pazaru i to je za sada privremeno. Kako će se razvesti, o tome su za sada razgovarali jer je razvod po šerijatu veoma komplikovan - dodaje izvor.

(Telegraf.rs/Izvor: ALO! )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лане

    3. jun 2013 | 19:28

    Смета талибанштини да дечко излази и весели се. Треба да седи кући и клања по цео дан јел?

  • Bosnjak

    4. jun 2013 | 15:04

    Evo da ja kazem nesto ,nije fer ljudi me prozivaju.Pa u sustini i predugo je trajao ovaj brak,zbog cega?Dado je tih dana pred zenidbu na sva zvona i sve Sandzacke medije davao intervju kao da je Dzordz Kluni ili je tako mozda sebe cdoziveo.Pricao jke kako je okusio miris vjere kako mu je doslo preko noci da se vrati na pravi put ,dakle previse lajanja da bi na kraju ispalo ono isto ili u prevodu ,da nije istjerao djavola iz sebe kako se hvalio da jeste.Takvi radikalni potezi odsjednom sa ulicara na totalnog vjernika nisu nikom urodili plodom jer sew to radi na drugi nacin dakle bez exponiranja i i medijske kampanje.Takodje doticna uciteljica vjeronauke,da pravo kazem i neznam ko je ta osoba,dakle i ona je htjela nesto radikalno,jer se predstavljala kao dobra vjernica a udala se za pjevaca,alkoholicara,ulicara zenskarosa itd...sto se kosi sa Islamom..I kao je pocelo tako je i zavrsilo...

  • Mladen

    3. jun 2013 | 21:15

    Eto šta se dešava kad se religija umeša. Religija je čisto zlo za čovečanstvo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA