EKSKLUZIVNO: Severina moli medije da ne objavljuju paparaco slike njene bebe!

 
  • 4

''Molim sve urednike da nakon poroda ne objavljuju snimke i fotografije bebe koje bi eventualno mogli snimiti ili dobiti od bilo kojeg izvora'', navodi se u molbi koju je potpisao Severinin menadžer Tomica Petrović

 - Severinin porođaj je pitanje trenutka - ekskluzivno saznaje Telegraf.rs iz dobro obaveštenih izvora bliskih pevačici.

Kako bi se sprečile sve moguće zloupotrebe vezane za paparaco fotografije, koje će nastati prilikom Severininog izlaska iz bolnice, a na koje njen verenik Milan i ona ne mogu da utiču, pre nekoliko minuta se na Severininu molbu oglasio njen menadžer Tomislav Petrović.

Petrović je svim medijima u Hrvatskoj prosledio MOLBU, koju prenosimo u celosti.

''Poštovani,

Ovim, u ime Severine Vučković i Milana Popovića, a shodno Zakonu o medijima i Kodeksu časti hrvatskih novinara, molim sve urednike da nakon Severininog poroda ne objavljuju snimke i fotografije njihove bebe koje bi eventualno mogli snimiti ili dobiti od bilo kojeg izvora.

Isto tako, molim sve fotografe i snimatelje da ne snimaju i ne fotografišu, odnosno njihove urednike, da ne objavljuju snimke i fotografije na kojima će se nalaziti beba prilikom izlaska iz porodilišta.

Sve osnovne informacije o budućem porodu i o odlasku Severine iz porodilišta poslaću vam na vrijeme. Zahvaljujem na razumevanju i poštivanju ove molbe.

Srdačan pozdrav,

Tomislav Petrović.''

Telegraf.rs budno prati dalji razvoj događaja u vezi sa Severininim porođajem!

Ostanite uz nas!

(Tekst: Mladen Mitrić / Telegraf.rs)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sever

    14. februar 2012 | 23:37

    koga boli uvo???

  • stevan delija

    14. februar 2012 | 21:51

    kurvoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ustaškaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  • Snezana

    14. februar 2012 | 21:40

    Svasta!Razumem da zeli da zadrzi malo i privatnosti!Normalno...ali ona je poznata tj znaju je svi ..pa sta ocekuje!Sta se zanosi!Sta ce da rodi!Zlatno jaje!Treba biti ponosna,posle svega!Moli,gluposti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA