Sve o Balaševićevom koncertu na Kališu (FOTO) (VIDEO)

 
  • 0

Nastup počinje večeras u 21 čas, ne bi trebalo da pada kiša, a očekuje se više od 25.000 posetilaca, kao i da Đole peva najmanje tri i po sata

Uz sunce koje se napokon pojavilo, lakše je pripremati se za veliki koncert koji će Đorđe Balašević održati večeras u Donjem gradu na Kalemegdanu.

Nastup počinje u 21 čas, a novosadski kantautor je pripremio više od 40 pesama, i logično je očekivati da će koncert trajati bar tri i po sata. Đoleta će na bini pratiti 20 muzičara, a organizatori apeluju na posetioce da dođu ranije kako bi se izbegle gužve na ulazima. Večeras se očekuje više od 25.000 ljudi, a budući da su meteorolozi najavili promenljivo vreme sa temperaturom od 12 do 15 stepeni Celzijusa, preporučljivo je i nošenje toplije odeće.

Kapije se otvaraju u 18 časova a preostale ulaznice po ceni od 1.990 do 3.200 dinara se mogu kupiti u Bilet centru, Domu omladine, TC "Ušće" i blagajni "Kombank Arene".

U saopštenju organizatora Balaševićevog koncerta se, između ostalog, navodi:

- Publika se moli da dođe ranije na ulaze preko puta Kule Nebojša a koncertnoj lokaciji biće moguće prići samo sa ulaznicom za koncert, jer će na obe strane u Bulevaru vojvode Bojovića biti postavljene kontrole ulaznica. Ispred mesta za kontrolu ulaznica, na obe strane bulevara, nalaziće se dve blagajne, i prema Zoološkom vrtu i u pravcu prema Brankovom mostu, gde će svi koji stignu danas u Beograd moći od 16 do 22 časa da nabave svoje ulaznice. Radi bezbednosti posetilaca, do koncertne lokacije nije moguće doći sa Gornjeg grada tvrđave, a danas od 12 časova do subote u dva ujutru za saobraćaj će biti zatvoren Bulevar vojvode Bojovića od raskrsnice sa Ulicom Tadeuša Košćuška do ulaska na parking kod Beton hale. Publika, pored pomenutog, može da se uputi i na obližnji parking kod sportskog centra "Milan Gale Muškatirović".

Poslušajte kako "Priča o Vasi Ladačkom" zvuči uživo:

(Telegraf.rs)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA