INNA ZA TELEGRAF: Prija mi što me porede s Rijanom i Lejdi Gagom! (FOTO) (VIDEO)

 
  • 3

U ekskluzivnom intervjuu za naš portal seksepilna rumunska pevačica govori o za nju nezaboravnim nastupima u Srbiji, kao i tome šta misli o našoj muzici

Rumunska pevačica koja je uveliko ostvarila svetsku popularnost jeste INNA. Ova 26-godišnja muzička zvezda je krajem marta ove godine objavila svoj novi album pod nazivom "Party Never Ends" (koji je treći album po redu) i na kome se nalaze, sada već hit numere "INNdiA", "More Than Friends","Spre Mare" i"Be My Lover".

U ekskluzivnom intervjuu za Telegraf, ova seksepilna pevačica iz Rumunije govori o svojim nastupima u Srbiji, kada će ponovo posetiti našu zemlju, šta misli o srpskoj muzici, kao i tome kako reaguje kada je porede sa Rijanom i Šakirom.

Ove godine objavili ste novi album pod nazivom "Party Never Ends". Kakvo mišljenje imate o njemu i koja vam je omiljena pesma sa novog albuma?

- Ovaj album je jedan od mojih najvećih dostignuća do sada, jer sam radila mnogo sa mojim timom, kao i sa mnogim talentovanim i fenomenalnim producentima i tekstopiscima. Veoma sam srećna zbog toga i zahvalna sam što imam privilegiju i čast da radim sa takvim sjajnim ljudima. Verujem da će ovaj album biti uspešan. Jedan od mojih poslednjih singlova "More than Friends" je postao hit u Meksiku, Japanu, Bugarskoj, Rumuniji, Turskoj, Poljskoj, Finskoj i ostalim zemljama. Nadam se da će većina mojih singlova sa ovog albuma postati hit. (smeh)

Popularni ste širom sveta, a pre nekoliko godina napravili ste spot za čuvenim američkim hip-hoperom Flo Ridom. Sa kojom muzičkom zvezdom biste želeli da napravite veliki hit?

- Snimila sam i spot sa Dedijem Jenkijem (eng. Daddy Yankee) za numeru "More than Friends". Takođe, sarađivala sam sa čuvenim producentskim triom "Play & Win" za pesmu "INNdiA", kao i meksičkom grupom "Reik" za hit "Dame tu Amor", kao i za njegovu englesku verziju "Light Up". Dosta je muzičkih zvezda koje cenim i poštujem i nadam se da ću jednog dana moći da sarađujem sa njima.

Pogledajte spot za pesmu "More Than Friends"

Često vas porede sa Šakirom, Rijanom, Britni Spirs i Lejdi Gagom. Da li vam godi ovo poređenje?

- Da, naravno! Radiću svakog dana da budem sve bolja i bolja, kako bih bila poznata i velika zvezda kao navedene pevačice.

Šta mislite o Aleksandri Stan i ostalim vašim rumuskim kolegama? Da li biste u budućnosti voleli da snimite duet sa nekim od njih?

- Cenim sve moje kolege i veoma sam srećna što su oni uspeli i van granica Rumunije. Nikad se ne zna, možda i napravim neki duet s njima (smeh).

Do sada ste objavili tri albuma. Koje su vaše omiljene pesme?

- Volim sve moje pesme. Moje omiljene su "J'Adore", "Shining Star" i "In Your Eyes".

Da li biste učestvovali na pesmi "Evrovizije"?

- Moj raspored mi ne dozvoljava da u bliskoj budućnosti razmišljam o "Evroviziji", tako da se fokusiram na moje koncerte i na rad u studiju. To su moji prioriteti za sada.

Pogledajte spot za pesmu "Sun Is Up"

Do sada ste imala dva koncerta u Srbiji. Da li imate neku anegdotu sa ovih nastupa?

- Nemam neku anegdotu, ali se sećam da sam imala jedan od mojih najboljih nastupa karijeri u Srbiji prošle godine. Bilo je stvarno fenomenalno! (smeh)

Šta znate o srpskoj muzici? Da li biste želeli da napravite duet sa nekim srpskim pevačem/pevačicom?

- Ne tako mnogo, ali se nadam da ću slušati sve više i više vaših pevača. (smeh)

Kakve su vaše impresije vezane za Srbiju? Kada planirate da ponovo posetite našu zemlju?

- Kad god me moji fanovi pozovu, doći ću u Srbiju. Tamo imam sjajne obožavatelje, volim ih i nedostaju mi (smeh).

Koja je vaša poruka za srpske fanove?

- Klub-rokeri, ne dozvolite da muzika umre! Nastavite da slušate dobru muziku, moju muziku i provedite sjajno leto! Zabava se nikada ne završava! Volim vas sve!

Pogledajte spot za pesmu "Amazing"

Da podsetmo, INNA se pojavila se na muzičkoj sceni 2008. godine, kada je izbacila svoj prvi album "Hot".

Njen prvenac, na kome su se našle hit-numere poput "Amazing", "Sun Is Up", "Hot", "Love", "Deja Vu", je sjajno prihvaćen, kako u njenoj domovini tako i u inostranstvu. Tri godine kasnije, INNA objavljuje i drugi album "I Am The Club Rocker" i imao je više nego dobre kritike.

Kao što smo naveli, poznata rumunska pevačica je početkom marta izbacila najnoviji album "Party Never Ends", na kome se svakako izdvajaju hitovi "INNdiA" i "More Than Friends", koji je izvela sa poznatim reperom Dedijem Jenkijem. 2014. godine planira da objavi svoj novi album "Soy LatINNA":

INNA je takođa izuzetno popularna i u našoj zemlji, a nastupala je na festivalu "Egzit" i u beogradskom Ekspo centru, gde je održala koncert za pamćenje.

(V. Đorđević)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Staja

    5. septembar 2013 | 10:20

    Lepa moja rumunka - kako bih je posedovao... 3:)

  • EX FAN

    6. septembar 2013 | 11:55

    Nazalost na nastupu zvuci katastrofa. Veliko razocarenje. Medjutim, ukoliko nastavi da ulaze u sve ostalo kao i do sada napravice cudo, ali samo uz matricu na koncertu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA