Džordž Majkl imao sudar, helikopterom prebačen u bolnicu!

 
  • 4

Pevač je bio putnik u vozilu marke "rendž rover", a sudar se desio tokom gužve na autoputu u Velikoj Britaniji. U bolnici je konstatovano da je zadobio "modrice i posekotine" i odmah mu je ukazana medicinska pomoć

Pevač Džordž Majkl (49) preksinoć je imao saobraćajnu nesreću  i nakon sumnji da je povredio glavu, odmah je helikopterom prebačen u specijalistički trauma centar. Naime, pevač je bio putnik u vozilu marke "rendž rover" i došlo je do sudara na autoputu M1 kod St. Albansa u Hertsu, u Velikoj Britaniji.

Deo puta na kom se udes dogodio bio je zatvoren za saobraćaj tokom jednog sata, a pevač je ambulantnim helikopterom prebačen u specijalistički trauma centar, jer se sumnjalo da je povredio glavu. U bolnici je konstatovano da je zadobio "modrice i posekotine" i odmah mu je ukazana medicinska pomoć.

Uprkos povredama glave koje je pretrpeo, Majkl je iste noći otpušten iz bolnice, jer se osećao dobro. Podsetimo, pevač je nekoliko puta imao problema sa zakonom zbog vožnje u pijanom stanju i pod dejstvom droge. Još uvek mu traje zabrana sedanja za volan, jer se pre tri godine svojim "rendž roverom" zakucao u prodavnicu u severnom delu Londona. Tada je dobio kaznu na pet godina.

Džordž Majkl, čije je pravo ime Jorgos Panajotu, 2007. godine takođe je dobio dve godine zabrane vožnje jer se slupao svojim "mercedesom".

(Anastasija Čanović/ The Independent)

Video: Barbara Bobak dovela Sunđer Boba i Patrika na koncert Tee Tairović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA