Milena Ćeranić nazvala voditelja idiotom i prekinula emisiju! (VIDEO)

 
  • 5

"Zašto si se se prekrstio, ovo hoću da isečeš! Je*ote, da li si toliki idiot, neću da mi pominješ po imenima", obrusila je pobesnela pevačica voditelju, koji je počeo da je ispituje o bivšim momcima

Pevačica Milena Ćeranić još od ranije je poznata po svom oštrom jeziku i prekoj naravi, a ovoga puta izvređala je voditelja emisije "Skandalozno" jer se prekrstio na njeno negiranje trogodišnje veze sa izvesnim Milošem Plavim.

Naime, na pitanje voditelja Marijana Kamnenovića da li je bila tri godine u vezi sa nekim pre nego što je postala "Zvezda Granda", pevačica je odlučno rekla da nije, zbog čega je zbunila voditelja, koji se na to na očigled svih prekrstio, da bi Milena burno reagovala nazvavši ga idotom.

- Zašto si se se prekrstio, ovo hoću da isečeš! Je*ote, da li si toliki idiot, neću da mi pominješ po imenima, šta ću ja sve njih da reklamiram! - uznemireno je rekla pevačica.

Pogledajte kako je Marijan razbesneo Ćeranićku:

(J. J.)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA