Seve oskudno obučena đuska u spotu! (VIDEO)

 
  • 3

Pevačica se oprobala kao model u spotu hrvatskog pevača Damira Lipošeka Keksa i đuskala je u kratkom šortsu i uskoj majici

Nakon što je održala fenomenalan koncert u Beogradu, pevačica Severina odlučila je da se oproba kao model u spotu svog kolege Damira Lipošeka Keksa, hrvatskog pevača koji je nadimak dobio jer je kao mali jeo previše keksa. Lepa pevačica i Damir su plesali na auto-putu, a u prvom planu su Severinine noge koje je istakla kratkim crvenim šortsem.

Pesma "Ljube moja" je ljubavnog karaktera i govori o nežnosti žene koja je voljena. Severina je sve vreme đuskala, bila nasmejana, a radnja celog spota je smeštena samo na auto-putu.

Pored pozitivnih komentara na pevačicin izgled, mogu se čuti i oni u kojima publika ocenjuje kao ne baš pozitivno to što se Severina u četrdesetim i dalje oblači kao tinejdžerka, te fura prekratke šortseve i uske majice. Podsetimo, nedavno je Seve snimila reklamu u kojoj je, takođe, oskudno obučena. 

Pogledajte kako Seve đuska u spotu kolege:

(A. Č)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • to sam ja

    24. april 2013 | 13:16

    Pa može kak hoće

  • Dexter

    24. april 2013 | 23:29

    Seveee <3

  • Perkonx

    25. april 2013 | 08:01

    Kriticari su verovatno neke isfrustrirane Severinine vrsnjakinje ili mladje od nje koje izgledaju ko salterske tetkice...pomirite se s tim da joj se moze, izgleda bez operacije kako neko ne moze ni s operacijama, a ni s duplo manje godina!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA