SVETSKI MEDIJI: Bijonse u Beogradu na spektakularan način počela turneju (FOTO)

 
  • 0

"Bijonse je sa publikom u Srbiji razmenila neopisivu sreću i dobru energiju" - javlja "Capital FM"

Beograd i Srbija su se zbog fantastičnog sinoćnog koncerta Bijonse u "Areni" na otvaranju svetske turneje, našli danas u najpozitivnijim tekstovima svih svetskih medija. O koncertu su pisali "The Sun", "Yahoo news UK", "Daily mail", "Huffington post", "Marie Claire", Reuters, "Vogue" i mnogi drugi.

"Ako je Bijonse želela da dobije veću pažnju, ali i naslove svetskih medija, onda je na otvaranju svoje svetske turneje pod nazivom Mrs. Carter to sasvim sigurno uspela!" - navodi britanski "Daily mail".

"Koncert se pokazao jako uspešnim a Bijonse je pred sam kraj držala i zastavu Srbije, što je potpuno razgalilo publiku. Po završetku koncerta, pevačica je na svom Instagramu napisala: "Hvala ti, Srbijo!" - prenosi "Marie Claire".

"Bijonse je sa publikom u Srbiji razmenila neopisivu sreću i dobru energiju" - javlja "Capital FM".

Koliko je bila zadovoljna nastupom i reakcijama publike u "Kombank Areni", najbolje dokazuje njena prva rečenica po silasku sa scene upućena suprugu Džeju Ziju.

- Da li si video koliko su ovi ljudi divni? - rekla je pevačica poznatom reperu.

Bijonse je po dolasku u Beograd odlučila da se ceo koncert snima i zamolila da se za to nabave specijalni kranovi i kamere. Snimale su se i dugotrajne probe koje je vodila a ceo materijal naći će se u njenom najnovijem spotu, kao i u filmu po završetku turneje.

(Telegraf.rs)

Video: Goca Lazarevi pevala na osveštenju hrama u Uvcu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA