Bijonse tražila 300.000 dolara za intervju sa Ivanovićem!

 
  • 11

- Suma koju je ona tražila za pojavljivanje u Ivanovoj emisiji nezapamćena je u istoriji medija. Očigledno da je Bijonse precenila sebe nakon što je saznala da je u najkraćem roku rasprodala koncert u Srbiji - kaže izvor sa TV Prva

Bijonse je izgleda zaboravila u koju zemlju dolazi, pa je, kako navode "Naše novine", za gostovanje u emisiji Ivana Ivanovića tražila neverovatnih 300.000 dolara, a tu basnoslovnu sumu čelni ljudi televizije Prva, naravno, nisu želeli da plate!

- Nema sumnje da je Bijonse svetska zvezda i atrakcija, koju fanovi u našoj zemlji jedva čekaju da vide na pozornici. Međutim, suma koju je ona tražila za pojavljivanje u emisiji u kojoj bi dala ekskluzivni intervju nezapamćena je u istoriji medija. Ivan se baš potrudio da ugosti pop divu i zbog nje je bio spreman da promeni ceo koncept svog šou-programa, ali očigledno da je Bijonse precenila sebe nakon što je saznala da je u najkraćem roku rasprodala koncert u Srbiji - ispričao je izvor blizak produkciji Ivanovićeve emisije.

Ilustracije radi, Dženifer Lopez je u novembru prošle godine, prema nezvaničnim informacijama, za ekskluzivni intervju sa Ognjenom Amidžićem dobila 50.000 dolara.

(Telegraf.rs / Izvor: Naše novine)

Video: "Sad gazi, Balkan ti je mali!" Tamara Milutinović uputila moćnu poruku Tei nakon dve krcate Arene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nina

    13. april 2013 | 17:04

    Bolje bi im bilo da daju 50000 evra za malu Ljubicu nego sto se 'pregovara' o nekim ludostima bez kraja!!!!!

  • pfff

    13. april 2013 | 17:09

    Sramotnoo...dati tolike pare na par recenica koje ce reci..pi gadosti..platite intervju sa nekom porodicom koja nema sta da jede reci ce nesto pametno, ne sa njom koja ne zna vise gdje i na sta da potrosi silne milione!! Sramota za ovaj svijet gdje ide!!

  • hmmm

    13. april 2013 | 17:01

    a sta rijeci koje ce dati u intervju biti ce od zlata, il' sta?? ooooo svasta ..reci ce par uobicajnih recenica i tako..nebi ni cent dala!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA