Grupa "Sanšajn" promovisala novi singl (FOTO) (VIDEO)

 
  • 0

Čuveni rep sastav predstavio je sinoć premijerno svoju novu numeru pod nazivom "Tebraxion"

Iako ih neko vreme nije bilo na muzičkoj sceni, "Sanšajn" se vratio i to na velika vrata pesmom "Tebraxion", koja je sinoć promovisana.

Ova numera je na dodatnoj dinamici dobila i zahvaljujući spotu, koji je takođe premijerno prikazan na sinoćnoj promociji, a koji je montiran od inserata filma "S/Kidanje", s obzirom na to da je novi "Sanšajnov" singl i soundtrek za pomenuti film reditelja Koste Đorđevića, a čija je premijera zakazana za sredu u Centru "Sava".

Pošto je spot prikazan, prisutnima se obratio i frontmen grupe Bane Sanšajn:

- Hvala vam svima što ste večeras ovde. Vidim da su svi u nekom fazonu "nije ih bilo, da l' su se vratili, nisu se vratili", tako da mogu da kažem jedino, evo, sad smo definitivno ovde. Postojimo dugo, a dese se određene situacije, prolazili smo kroz razne faze, odrastali, sazrevali, i stvari su nekako tek sad došle na ono pravo. Tako da, braćo, "Sanšajn" se vratio da pokida - pozdravio je Bane goste, a onda je krenula i živa svirka, koja je trajala skoro sat vremena, gde su svi prisutni skakali u ritmu starih hitova.

A da je "Sanšajn" nedostajao mnogima, govori i činjenica da su među prisutnima bile brojne javne ličnosti ne samo iz sveta muzike, već i šire. Osim Kojota, koji se u par navrata i pridružio Banetu i Iskazu na stejdžu, u novom singlu "Sanšajna" uživali su i Filip Pat, Vukašin Brajić iz "OT benda", koji se prvi put u javnosti pojavio sa devojkom, Vukašin Marković, poznatiji kao Beban iz serije "Porodično blago", kao i mnogi drugi.

Pogledajte nastup "Sanšajna" i Kojota koji su izveli pesmu "Kokain"

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA