Karleuša Vs. Ceca: Tviter rat, dan 2.

 
  • 7

Ceca odgovorila svom fanu: "Ništa što se ne može nadohnaditi"! JK uzvratila: "U Žitorađi se sve piše sa H"!

Rat Jelene Karleuše i Cece Ražnatović na novom "tviter frontu" ušao je u svoj drugi dan! I dok je Ražnatovićeva prvi tvit posvetila obožavaocima, porukom: "Dobro jutro,  hvala svima koji su doprineli stvaranju pesme "Svi za jednu", prelepa je, a vas gest me je odusevio," Karleuša je bila aktivnija i "otrovnija".

Reagujući na činjenicu da se broj Cecinih fanova naglo povećava, Jeca je objavila: "U proseku imam 5 novih twitter followersa svakog minuta! Smislite nagrade za one koji budu broj 10.000, 100.000, i 300.000!".

Sledeći tvit bio je još napadniji: Možda da ta tri srećna dobitnika budu prvi koji će čuti nove pesme? Neeee... To dobijate svi! I to besplatno! Ja vam ljubav ne naplacujem!

Odmah je usledilo: "Povlačim računicu! 20 novih twitter followersa u proseku, svaki minut...Hmmm...mislim da ste zaslužili "Sex posle raskida". Čekajte, ako je u 25 sekundi -17 novih twitter folowersa, koliko je to u proseku - svakog minuta? Sorry, pevala sam na časovima matematike!

A onda je usledio aperkat.  Nakon što je Ceca jednom svom fanu na tvit dobrodošlice ("Nema me jedan dan i vidi šta se desi"), odgovorila sa: "Ništa što se ne može nadohnaditi", usledio je Karleušin tvit: "U Žitorađi se sve piše sa "H"!

Početak okršaja Cece i Jece kod "tviter korala" možete pročitati ovde: http://www.telegraf.rs/jetset/61994-karleusa-vs-ceca-novi-rat-na-tviteru

(telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • igorkg1

    19. februar 2012 | 22:46

    Karleuša Vs. Ceca: Tviter rat, dan 2. | Telegraf - Najnovije vesti http://t.co/ZHAcvxla via @TelegrafRs

  • Karleuša Vs. Ceca: Novi rat na Tviteru?! | Telegraf - Najnovije vesti

    9. februar 2012 | 12:24

    [...] pomaže odbranu Ratka Mladića!ShowtimeVidić dobio trećeg sina – PetraJetsetKarleuša Vs. Ceca: Tviter rat, dan 2.SvetHitler vežbao svoje nastupe?Hi-TechI on je Švedska: Bosanac vodio @Sweden na [...]

  • DeeJay

    9. februar 2012 | 06:52

    Stay close to the music topics, ladies. About the other things you can "discuss" face to face. ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA