AVIN OTAC: Srbi, izvinite!

 
  • 6

Ivica Karabatić javno se izvinio Srbima zbog nacionalističkih izjava njegove ćerke u "Velikom bratu", navodeći da Ava obožava Srbiju, u kojoj priželjkuje i da se uda

Nakon što je Ava Karabatić dala nacionalističku izjavu protiv Srba ("Nemoj da ja progovorim šta su sve Srbi radili u Vukovaru"), oglasio se njen tata Ivica Karabatić, koji je bio šokiran postupkom svoje ćerke. Naime, Ivica ne zna odakle njoj takve rečenice i izvinjava se Srbima sa nadom da Ava neće biti izbačena iz rijalitija.

- Jako sam uznemiran zbog pisanja medija danas i juče o Avi. Čudno mi je da je ona tako nešto rekla, jer ne samo da nije tako vaspitana, već nema ništa ni protiv koga. Verovatno je bila surovo isprovocirana. Izvinjavam se u njeno ime, ona se izvinjava takođe - rekao je Karabatić za "Alo!", uz tvrdnju da Ava toliko voli Srbe da čak priželjkuje u našoj zemlji da se uda.

Ivica se osvrnuo i na Avinu izjavu da se Dragutin Topić ponaša na određen način "jer je Crnogorac".

Ja stvarno ne znam odakle joj to. Da je bilo kakvu drugu glupost izvalila, ja bih znao kako da objasnim, ali ovo ne mogu, jer mi u kući ne pričamo o tim temama - ističe otac starlete.

Podsetimo, skandal se nastavio nakon što je potpredsednik saveta RRA Goran Karadžić za Telegraf.rs dao izjavu u kojoj RRA štiti Avu, rekavši da starleta uopše nije rekla ništa slično u programu.

(Anastasija Čanović / Alo!)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pripjat

    30. mart 2013 | 16:45

    dzaba da pljuje srbe kad je probala srpsku kobasicu u izvornoj verziji :)

  • darko

    30. mart 2013 | 14:07

    Lepo si je vaspitao ,ali nema veze ako se uda za srbina on će pokušati tu grešku da ispravi . Ako mu uspe

  • Nemam

    31. mart 2013 | 15:29

    Oprosticemo, ali vise ne smes dece da imas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA