Avi Karabatić isplatili 9.000 evra unapred!

 
  • 3

Produkcija "Emoušn", navodno, toliko je bila odlučna u tome da u šou dovede hrvatsku starletu da su organizatori ovaj put napravili izuzetak, i na zahtev starlete, isplatli joj čitav honorar unapred

Hrvatska starleta Ava Karabatić postavila je uslov produkciji "Emoušn" za ulazak u kuću "Velikog brata", tražeći da joj se novac isplati unapred, prenosi "Informer". Kako organizatori predviđaju, Ava bi trebalo da ostane svih šest nedelja, stoga su joj isplatili celokupan honorar - čak 9.000 evra.

Karabatićeva je, kako saznaje "Informer", dobila za svaku nedelju po 1.500 evra, a ovaj izuzetak napravljen je zbog njenog insistiranja da dobije novac dve nedelje unapred, u protivnom neće ući u šou.

Pored Ave, "Emoušn" takođe dosta očekuje i od druge starlete u kući Soraje Vučelić, ali i od bivše "modelsice" Sindi, koja sinoć pri ulasaku u "Velikog brata" i nije baš bila raspoložena.

Ava Karabatić ranije je učestvovala u hrvatskoj "Farmi", poznata je i po golim fotografijama u "Plejboju", dok se kod nas takmičila u "Survajveru", a mnogi je prepoznaju i po brojnim lapsusima.

Starleta se pri sinoćnom ulasku pojavila više gola nego obučena, u crnom korsetu i halterima, izgledala je kao da je zaboravila da obuče haljinu, što je samo doprinelo da se jači pol dodatno oduševi, a ona se uz to i pohvalila da je za njen izgled zadužen niko drugi nego njen otac.

Odmah pri ulasaku u kuću, Ava se "bacila na posao", pa je čim pre spopala jednog od blizanaca, lupkajući ga po "gluteus maksimusu" i kvadricepsima, pokazujući mu da treba da smrša.

Pogledajte video-snimak:

(J. J. / Informer)

Video: Miki Ðuričić krstio sina Arsenija i proslavio mu prvi rođendan: Osvanuli porodični kadrovi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA