MORIKONE: Nikad više sa Tarantinom!

 
  • 0

Italijanski maestro otkrio je da je njegova saradnja sa Tarantinom okončana, jer reditelj ne zna da uklopi muziku u film na pravi način, i dodao da reditelj stavlja "muziku u filmove bez ikakovog reda i smisla"

Poznati kompozitor Enio Morikone, koji je sa rediteljem Kventinom Tarantinom radio muziku za nekoliko njegovih filmova, rekao je da nikada više ne želi da sarađuje sa njim.

Morikone (84) postao je poznat radeći muziku za film "Dobar, loš, zao" Serđa Leonea i pet puta je bio nominovan za Oskara.

Ovaj kompozitor radio je muziku za poslednji Tarantinov film "Ðangova osveta", kao i za njegove filmove "Prokletnici", "Kill Bill" i "Kill Bill 2".

Međutim, kako prenosi "Holivud riporter'', italijanski maestro otkrio je da je njegova saradnja sa Tarantinom okončana, jer reditelj ne zna da uklopi muziku u film na pravi način.

- Ne bih voleo ništa da radim sa njim. Zvao me je još od ''Prokletnika'' da sarađujemo, ali ja sam mu rekao da ne mogu, jer mi nije dao dovoljno vremena, tako da je on za svoj poslednji film iskoristio muziku koju sam ranije uradio - ispričao je Morikone.

On je kritikovao Tarantinovu tehniku, rekavši da reditelj stavlja "muziku u filmove bez ikakovog reda i smisla", dodavši da ne može tako da se radi.

Kompozitor je, takođe, priznao da uopšte nije fan "Ðanga".

- Iskreno baš me briga za taj film. Ima previše krvi u njemu - rekao je Morikone.

Film "Ðangova osveta" je u februaru osvojio dva Oskara − za najbolju sporednu mušku ulogu (Kristof Valc) i za najbolji originalni scenario (Tarantino).

(Telegraf.rs / Tanjug)

Video: Željko Joksimović, Aca Lukas i mnogi drugi bodre Zvezdu na Marakani

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA