Film o razvodu princeze Dajane i princa Čarlsa!

 
  • 0

Film će izaći 2013. godine, režiraće ga reditelj filma "Čelična lejdi" Stiven Evans, a u ulozi pokojne princeze mogla bi da se nađe Šarliz Teron

Za novi holivudski blokbaster o princezi Dajani izdvojeno je 30 miliona dolara, a na spisku glumačke ekipe nalaze se poznata filmska imena. Međutim, još nije utvrđeno ko bi bio najbolji izbor da odigra pokojnu princezu Dajanu, ali prema nezvaničnim informacijama, glavnu ulogu trebalo bi da dobije ili oskarovka Šarliz Teron, ili dvadesetšestogodišnja engleska zvezda Keri Muligan, prenosi "Dejli mejl".

Producent ovog filma, Stiven Evans, koji se proslavio filmom "Čelična lejdi", kaže da će se film najviše zasnivati na memoarima Dajaninog obezbeđenja. Priča će se delimično bazirati na gledištu Kena Varfa, koga bi trebalo da igra Juan Mekgregor.

Varf se brinuo o njenim sinovima, prinčevima Vilijamu i Hariju, koji su ga zvali "ujka Ken", a takođe je i autor kontroverzne knjige "Dajana: strogo čuvana tajna", koja je puštena u prodaju 2007. godine.

Režiser Evans kaže da će film izaći 2013. godine i da se neće baviti vezom sa Dodijem Fajedom i teorijom zavere o automobilskoj nesreći 1997. godine u Parizu.

- Želim da naglasim da će film biti autentičan i da vam otkrijem kroz šta sve je ona prošla. Videćete detalje koje niko nikada nije znao. Film neće pričati o tome kako je ona fantastična i divna. Gledaoci će moći da daju svoj sud - rekao je Evans.

On je dodao da smatra da je princeza "imala izvanredne kvalitete i ogromnu harizmu, a takođe je bila vrlo duhovita i oštra".

- Intelektualno nije bila na najvišem nivou, ali je imala neku prirodnu lukavost.

Njen um je bio kao buldožer . Ona je mogla da trpi bol, a mogla je i da bude smrtonosna. Mogla je da koristi prijateljstvo i da bude odbačena od prijatelja - naveo je režiser.

Ovaj film bi mogao da bude treći o biografiji princeze Dajane koji bi izašao u naredne dve godine.

(Izvor: 24sata.rs/ Foto: thegossipfashionista.blogspot.com)

Video: Ceca sa Dejanom Kostićem otkrila prve informacije o albumu i Ušću 3, ljudi će "odlepiti" kad čuju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA