DOMAĆICA: Viktorija Bekam ustaje u šest, vozi decu u školu, sprema ručak posle posla!

 
  • 4

Supruga Dejvida Bekama ispričala je da jedan dan u njenom životu uopšte nije glamurozan, kao i da je veoma naporno biti majka četvoro dece

Viktorija Bekam kaže da živi kao svaka druga zaposlena majka - svako jutro ustaje u 6.15 sati, vodi decu u školu, juri u kancelariju u kojoj provodi puno radno vreme, i nakon što sačeka decu posle škole, sprema im ručak i sa njima radi domaće zadatke.

Biti majka četvoro dece, uz to i uspešna žena u svom poslu, svakodnevno zahteva punu posvećenost i daleko je od glamuroznog i razmaženog života, otkriva Bekamovka za intimni dnevnik američkog izdanja "Harpers Bazara”.

Evo kako izgleda jedan dan u životu Viktorije Bekam:

Kada ustane u 6.15 sati, umije se i istušira, stavi hidratantnu kremu, mleko za telo i popije čaj od nane pre duplog espresa. Usput proveri mejlove (koji su stigli iz Amerike tokom noći).

Ima samo pola sata na raspolaganju pre nego što probudi decu u 7 sati. 

Dok im sprema doručak "gricka usput" hranu, a pre toga uzme voće. U 7.50 sa decom izlazi iz kuće. Pošto je reč o tri različite škole, Dejvid i ona se podele ko će ih razvesti.

Nakon toga sve se svodi na posao.

- Moj studio se nalazi u Batersiju (deo Londona, prim. nov). U ateljeu radi oko 80 ljudi, uključujući i šnajderke, komercijaliste. Volim da budem upletena u svaki aspekt proizvodnje i plasmana garderobe - kaže Bekamova.

Uvek nosi dve torbe - jednu "žensku" i drugu veću u koju staju Mekbuk Pro, ajped, ajped mini i ajfon.

Za ručak, oko 13 sati, obično jede suši (ili nešto drugo zdravo) na poslu sa kolegama.

- Jedem i radim u isto vreme. Volim zelene sokove, ali ako mi nisu pri ruci, pijem dosta gazirane vode i čaja od nane - ističe Viktorija.

U 16 sati izlazi iz kancelarije i odlazi po decu u njihove škole, sprema im ručak kod kuće, a potom ih ponovo vozi na vanškolske aktivnosti, sve vreme brinući o najmlađoj ćerki Harper.

Ne samo što je odlična u svome poslu, kreatorka uživa da pomaže deci oko domaćih zadataka.

Uveče još jednom proveri mejlove, jer se tad "Amerika budi".

Ali čak i najzaposlenija žena na svetu mora da nađe vreme za svog supruga, tim pre što je muž poznati fudbaler Dejvid Bekam.

- Dejvid i ja volimo da odemo u restoran na večeru, bilo sami bilo sa decom. Najviše volimo italijansku i francusku kuhinju. Ne pijem mnogo alkohola jer sam noću često budna zbog bebe - objašnjava Viktorija.

Kada deca legnu da spavaju, oko 21.30 sati, vreme provodi sa Dejvidom. Na spavanje ide posle ponoći.

(J. J./Izvor: Blic)

Video: Veljko snimio čudnu pojavu iznad svoje vile na Dedinju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA