Šou "The Voice" od septembra na "Pinku"! (FOTO)

 
  • 0

Počele su pripreme za popularnu emisiju koju karakterišu "slepe audicije" - žiri je tokom izvođenja pesama leđima okrenut kandidatima

Direktorka programa televizije "Pink" Milica Mitrović okačila je na svoj Fejsbuk profil fotografiju na kojoj ona i njen muž, Željko Mitrović, sede u fotelji koja je karakteristična za jedan od najpopularnijih muzičkih programa "The Voice", koji bi u septembru trebalo da počne sa prikazivanjem na "ružičastoj" televiziji.

Kako je Telegraf već objavio, ono što ovaj muzički program izdvaja od drugih jesu "slepe audicije" na kojima je žiri, tokom izvođenja pesama kandidata, njima okrenut leđima, tako da na kraju presuđuje samo kvalitet glasa i izvođenje takmičara.

Muzički talent šou "The Voice" počeo je prvi put da se prikazuje u Holandiji 2010. godine, a za kratko vreme postao je izuzetno popularan širom planete. Emituje se u 42 države, a u ovom takmičenju sudije su bile neke od najpoznatijih svetskih muzičkih zvezda kao što su Kristina Agilera, Šakira, Adam Levin, Ašer, Cee Lo Green, Džesi Džej, Tom Džons, Vil Aj Em i mnogi drugi.

(Anastasija Čanović/ Tračara)

 

Video: Pitali je da bira između koleginica, iznenadila odgovorima: Maju Berović stavili na teške muke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA