Viktor Savić oslobođen optužbe za vređanje policajca

 
  • 2

Sud je obrazložio da uvrede koje je glumac uputio policajcu i radnicima "Parking-servisa" ne spadaju u krivično delo ometanja službenog lica

Glumac Viktor Savić je, kako navodi "Alo", danas oslobođen optužbe da je u maju 2010. ometao policajca u vršenju službene dužnosti.

Prvi osnovni sud utvrdio je da u njegovom ponašanju nije bilo elemenata krivičnog dela, odnosno primene sile ni ozbiljne pretnje. Kako je obrazložila sudija Ivana Ramić, uvrede koje je tom prilikom, prema optužnici, glumac uputio policajcu i radnicima "Parking-servisa", po zakonu ne spadaju u krivično delo ometanja službenog lica.

Osim Savića, optužbe su oslobođeni i njegovi prijatelji Čedomir Mitić (31), bivši profesor "Megatrenda", i Nikola Tasić (30). Sporni incident se, prema optužnici, dogodio 5. maja 2010, kada je pauk hteo da odnese Savićev sivi "mercedes" parkiran na pešačkom prelazu u Ulici Nikolaja Gogolja, ali je glumac seo u vozilo i pobegao.

(Telegraf.rs / izvor: Alo)

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    8. mart 2013 | 22:54

    Da je srece da su ovu vucibatinu dobro nalupali kad se svejedno u ovoj zemlji ne odgovara ako ometas i vredjas policiju,tako bi ih barem pamtio do kraja zivota. Nabedjeni dzanki!

  • Gde Pravda

    8. mart 2013 | 19:58

    Gde pravda u ovoj drzavi????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA