TVITER RAT NA AERODROMU: Karleuša i Ivan Ivanović - oči u oči!

 
  • 8

Ivan: Četiri stola od mene sedi JK!!!!!! Šta je sledeće? Srušiće se avion? JK: - Osećam ti dah... i ježim se!

Ivan Ivanović i Jelena Karleuša vodili su danas pravi mali tviter rat. I ništa ne bi bilo čudno  da voditelj i pevačica nisu bili samo desetak metara jedno od drugog, a ratovali su sedevši u istom kafiću na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla".

Čekavši avion za London, Ivanović je u jednom trenutku ugledao Karleušu, koja ulazi u isti kafić. Odmah je usledio twit:

- I dan dobija novi obris. Četiri stola od mene sedi JK!!!!!! Šta je sledeće? Srušiće se avion?- napisao je voditelj na svom Tviteru i dodao: - Hit, sedim iza stuba i umirem od smeha. Kao u filmu...

Nedugo nakon toga javila se Karleuša i napisala: Ivan Ivanović počinje da me plaši... Tako je i Mark David Chapman počeo... "Imagine" mene kako se osvrćem u strahu... po aerodromu!

Ubrzo je usledio odgovor od Ivana koji joj se direkto obratio sa "ne brini, bezbedna si. Čuvam ti leđa".

Odmah je usledilo tviter direkt JK: - Osećam ti dah... i ježim se!- završila je virtuelnu konverzaciju Jelena i krenula na svoj let za Insbruk.

Ivanov oproštajni "kroše" glasio je: "Ona ulazi u avion,ja ispijam piće i kažem "play it again Sam"!

Ubrzo se u konverzaciju uključilo i nekoliko pratilaca zavađenih, a jedan od njih je primetio: Pazi, pazi, Karleuša trandža i Ivan zli patuljak! Šesti deo, na šta je usledio Jelenin apsolutni hit tvit: - Popuši ti lepo trandži! A možeš i patuljku!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA