Karleuša, Ceca ili Seka - ko je kraljica Fejsbuka i Tvitera?

 
  • 7

Ceca na Fejsu ima 400.000 fanova, Karleuša vodi na Tviteru, a Seka, pored ličnih profila, otvorila i fan stranice svojih pasa!

Srpski selebritiji veoma su aktivni na društvenim mrežama, gde svakodnevno komuniciraju sa hiljadama svojih fanova, razmenjuju fotografije, a vrlo često od obožavalaca traže i mišljenje vezano za njihove nove pesme i spotove. Kako broj fanova enormno raste iz dana u dan, odlučili smo da za vas analiziramo ko od poznatih u Srbiji najviše ''fejsbuči'' i ''tvituje''.

Ubedljivo najviše fanova na Fejsbuku imaju Jelena Karleuša, Seka Aleksić i Svetlana Ceca Ražnatović.

 

Najintenzivniju komunikaciju sa fanovima svakako ima Jelena Karleuša, na čiji se Fejsbuk profil i fan pejdž postovi obožavalaca ređaju bukvalno iz minuta u minut. Karleuša trenutno tu ima oko 270.000 fanova, dok je na njenom ličnom profilu, posle uvođenja opcije ''subscribe'', prati više od 60.000 ljudi.

Jelena skoro svaki dan fanove obraduje nekom svojom fotografijom ili eventualno nazivom neke od novih pesama koja će se naći na njenom novom albumu, na šta, verovali ili ne, za samo dva minuta stigne više stotina lajkova.

Karleuša koristi i Tviter, na kojem istovremeno objavljuje identične statuse i sadržaje kao i na Fejsbuku, a na ovoj društvenoj mreži ima više od 15.000 pratilaca. Pevačica se na Tviteru nedavno pohvalila postom: ''Broj subscribersa raste neverovatnom brzinom... Iz minuta u minut... Hvala vam...''.

 

Seka Aleksić trenutno je u žiži interesovanja medija upravo zbog svojih ''aktivnosti'' na društvenim mrežema, i to zbog fotografija svoje kuce Vivijen, kojoj je pre nekoliko dana čak otvorila i Fejsbuk profil.

Seka na Fejsbuku ima skoro 190.000 fanova, ali je vrlo aktivna i na Tviteru. Na oba profila pevačica gotovo svakodnevno svojim fanovima ''šeruje'' fotografije na kojima je sa svojim mužem Veljkom. Posebnu pažnju Seka posvećuje svojim kučićima, kojih u kući ima čak 11, a njihove fotografije u kojima ih hrani iz flašice za bebe redovno postavlja na Fejsbuk. Seka ima običaj i da se često pohvali poklonima koje joj fanovi neprestano šalju! Ona je tako nedavno objavila fotografiju na kojoj je uslikala donji veš sa printom Diznijevih junaka Mikija i Mini, koji je dobila od svojih fanova.

 

Najveći broj onih koji su lajkovali njen fan pejdž, više od 400.000, ima Svetlana Ceca Ražnatović.

Zbog poznate situacije u kojoj se Ceca trenutno nalazi, njen Fejsbuk fan pejdž pun je postova i poruka fanova koji su je ohrabrivali tokom boravka u kućnom pritvoru.

Brigu o Cecinim Fejsbuk i Tviter profilima, pored nje same, vodi i njena PR služba i članovi admin tima, koji su već zahuktali fan pejdževe najavom njenih budućih koncerata.

Za razliku od Fejsbuka, gde je neprikosnovena, Ceca je na Tviteru postala aktivna tek nedavno. U najbrže rastućem Tviter profilu Ceca je za samo dve nedelje dana uspela da privuče skoro 12.000 pratilaca, uz tendenciju da ih uskoro bude najmanje nekoliko puta više.

(Mladen Mitrić / Telegraf.rs / Foto: Fejsbuk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vladimir

    19. april 2012 | 14:00

    Meni je ovo zaista žalosno, ne mogu ovim rečima da opišem koliko žalim Seku i Jecu. Prvo o odnosu CECA-JECA. Uzmite 20 eminentnih ljudi iz muzike, i pitajte ko bolje peva, SVI ĆE REĆI CECA. Slušajte malo gde god pitaju ko ti je omiljena pevačica, CECA, u 60 posto slučajeva. Ova Karleuša mi se zgadila koliko je gadna, koliko glumi neku gospođu a ustvari seljanka 50 plastičnih operacija. Muka mi je kada je vidim. I onda koja ne zna koliko ima padeža, i ne zna da peva uživo se usuđuje da kaže da peva bolje od Cece? Pa gde ona živi, na kojoj planeti? Gubi se, umišlja da je neko i nešto, a ustvari najobičnija budala. I neka je Ceca krala, neka je radila milione stvari, ona je žena majka kraljica, ONA NIJEDNU ružnu reč ni protiv koga nije rekla, za razliku od Karleuše. Video sam 1 njen nastup gde je bila malo nepristojnije obučena , a Karleuša? Svaki put. Jedina stvar koju joj zameram zbog izgleda je to što je preterala sa silikonima u grudima, Pogledajte Karleušu na šta liči. Ovo je sasvim objektivno posmatranje stvari, a Karleušini fanovi su mutave klinke koje bi da budu kao one, zbog izgleda,i ponašanja. Nešto je i u mozgu. Kada je Karleuša rekla da ima iq ne sećam se koliko, ali za 2-3 manji od Ajnštajna, umro sam kada sam to čuo. I takva žena je slušana u muzici, ako se može tako reći? Izvinite na raspisivanju, ali mi je muka od nje kada je vidim koliko se žena gubi i koliko nema mozga. Strašno! A što se tiče Seke, njeno pevanje je na mestu, zameram jedino što je preterala sa tetovažama, to je sasvim neukusno, i nije za damu, i to što bi u 21 veku mogla da ladno smrša da hoće!

  • Sofija

    25. februar 2012 | 18:48

    Cecu porediti sa Karleusom-nedopustivo! Btw, ceca ima 420.000 fanova....

  • wow

    25. februar 2012 | 15:06

    Izvorinka Milosevic na kojem je mestu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA