Lejdi Gaga otkazala turneju zbog operacije kuka!

 
  • 0

Nakon saznanja da mora na operaciju kuka i poduži oporavak, pevačica je otkazala 22 koncerta i samim tim ostala bez miliona dolara

Lejdi Gagu je baš poterao maler. Zbog hitne operacije kuka morala je da otkaže ostatak turneje "Born This Way Ball", zbog čega će izgubiti milione dolara, a kako navodi britanski "San", pevačica će biti u velikim problemima ukoliko njena osiguravajuća kuća proceni da je nastupala iako je znala da je povređena.

Iako je pre nedelju dana, kada su se pojavile prve vesti o njenoj povredi, izgledalo da se radi "samo" o upali zglobova, situacija je, ipak, mnogo ozbiljnija. Gaga je ozbiljno povredila zglob u kuku i mora na operaciju, nakon koje će uslediti dugotrajan oporavak.

Zbog toga je njen promoter "Live Nation" bio primoran da otkaže preostala 22 koncerta, i prema pisanju magazina "Bilbord", fanovima koji su kupili karte biće vraćen novac u iznosu od čak 25 miliona dolara.

Osim što je zbog operacije ostala bez "masnih" koncertnih honorara, Lejdi Gaga bi, umesto da na osnovu obaveznog osiguranja koje pokriva ovakve slučajeve, dobije odštetu, mogla da plati žestoke penale svom osiguravajućem društvu!

Naime, ona je i sama priznala da je održala bar dva koncerta iako je znala da je povređena, što skoro sigurno znači da može da se "pozdravi" sa odštetom, a može da se smatra srećnom ukoliko osiguravajuće društvo ne pokrene postupak protiv nje jer je na svoju ruku odlučila da nastavi sa koncertima i tako možda još više pogoršala povredu kuka.

(A. N. / The Sun)

 

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA