JOVANA IH POMIRILA: Leontina i Željko ponovo sarađuju!

 
  • 1

Popularni dvojac već je uradio Željkov najnoviji singl, koji je poslat u Njujork na mastering, i to "na ruke" Džejmsu Kruzu, višestrukom dobitniku nagrade Gremi za svoj rad

Željko Joksimović i Leontina Vukomanović posle osam godina pauze ponovo sarađuju, a za pomirenje je zaslužna supruga poznatog kantautora i poznata voditeljka Jovana Joksimović. Popularni muzičari su već uradili Željkov najnoviji singl, koji je poslat u Njujork na mastering, "na ruke" Džejmsu Kruzu, višestrukom dobitniku nagrade Gremi za svoj rad.

Iako je prvobitni plan bio da će se pesma predstaviti kada bude završen video-spot, to će se desiti ranije na zahtev brojnih fanova.

- Ovom pesmom osećam da sam izašao iz nekih svojih uobičajenih obrazaca i jako sam lično zadovoljan zbog toga. Zaista ne znam kuda će me u budućnosti ovaj put odvesti. Savremenih svetskih standarda, produkciono dovedena do savršenstva, verujem da će ova numera postati omiljena kao i mnoge prethodne - kaže Željko Joksimović povodom novog singla, i dodaje:

- Do ove pesme došlo je zaista sticajem okolnosti i to zahvaljući mojoj supruzi Jovani. Zapravo, Jovana je zaslužna za naš novi početak. Imala je priliku da bude u kontaktu sa Leontinom, čula je šta ona trenutno komponuje i posle par zajedničkih razgovora naša saradnja je postala ponovo aktuelna - rekao višestruki predstavnik Srbije na pesmi "Evrovizije".

Povodom nove pesme u zajedničkoj realizaciji sa Željkom, Leontina objašnjava:

- Sticajem okolnosti, Jovana, sa kojom rado sarađujem i kod koje često gostujem, čula je "muške" pesme koje sam nedavno komponovala. Interesantno je što su mi te numere prirodno izašle u gotovo jednom danu, i što nijednog pevača nisam imala na umu tom prilikom, već sam ih napisala za svoju dušu - kaže Leontina Vukomanović, i dodaje:

- Tek nakon sugestija Milice Mitrović postala sam svesna činjenice da su pesme potpuno Željkove i da moraju zaživeti. Posle razgovora i konsultacija sa Jovanom, potpuno otvorenog duha, ušla sam u projekat za koji znam da svojim kvalitetom i težinom može govoriti sam za sebe i bez medijske pompe ili reklame. Onog časa kada sam čula finalnu verziju, znala sam da je Željko odavno nedostižan, i da je pesma "Ludak" jednostavno bilo rođena za njega. Moram vam reći da se jednostavno ne mogu nadisati tih tonova koje je Željkov aranžman doneo, i da je muzički ovo nešto najbolje što sam čula u poslednjih dvadeset godina - rekla je poznata pevačica.

Da podsetimo, Leontina i Željko su svoj najveći uspeh postigli antologijskim evrovizijskim hitom "Lane moje", za koji je Leontina pisala tekst a Željko muziku, aranžman i produkciju. Zajedno su uradili i pesme: "Leđa o leđa" (muzika i tekst - Leontina), "Crno, pa se ne vidi" (kompozitor Željko Joksimović), "Kad prave ljubavi ginu" i ostale.

(Telegraf.rs / zeljkojoksimovic.com)

Video: Sajsi promovise novi album Dress code je Fux deluxe

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlasta

    14. februar 2013 | 11:46

    Bas se radujem.Verujem da ce to biti praznik za usi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA