SUPRUGA HJUA HEFNERA: Nemamo seks, više volimo da igramo karte

 
  • 3

"Hju je sada stariji i prošao je fazu gomile devojaka i sličnih stvari, i više volimo da se mazimo, gledamo film, više smo kao prijatelji", izjavila Kristal Heris, koja je 60 godina mlađa od vlasnika "Plejboja"

Supruga Hjua Hefnera (86), "Plejboj" zečica Kristal (26), u intervjuu za "Hafington post" kaže da su ona i Hju sada u fazi da se maze i gledaju filmove, da su najbolji prijatelji.

- Hju je sada stariji i prošao je fazu gomile devojaka i sličnih stvari, i više volimo da se mazimo, gledamo film, igramo karte i "bekgemon", više smo kao prijatelji - izjavila je prva dama "Plejboja".

Na konkretno pitanje da li imaju seks, Kristal je zbunjeno odgovorila:

- Neću da... Bez komentara!

Nakon što je pre godinu i po dana Kristal okazala venčanje sa Hjuom, izjavila da je on "two second men" ("dvominutaš", prim. nov), aludirajući na njegovu seksualnu nesposobnost.

- Kada sam otišla od njega prvi put, dala sam neke intervjue i sve su pogrešno protumačili. Nije trebalo to da uradim. Bila sam veoma ljuta! Pa, bili smo raskinuli! Nije trebalo da uradim tako, a i oni su sve izokrenuli - uzrujano je odgovorila supruga vlasnika "Plejboja".

Međutim, par je ipak izgladio odnose i za Novu godinu "stao na ludi kamen".

(J.J./Hafington post/Foto: Tviter)

Video: Barbari Bobak izbušili gume, doživela užas na putu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Strucnjakowsky

    7. februar 2013 | 15:53

    Da da.Bas je lepse da igras karte nego da se popnes.E sad mozda joj je i to uteha jer se matorom dize koliko i Srbiji suficit.

  • SveTac

    7. februar 2013 | 22:46

    samo ti igraj karte sa matorim a dojdi da ti bata pokaze od kojeg se drveta kasike prave

  • nis

    7. februar 2013 | 23:16

    fuj, tuga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA