VRAĆA SE: Švarceneger opet kao Terminator?

 
  • 1

Holivudski glumac je na konferenciji za novinare povodom londonske premijere svog novog filma "The Last Stand" (Poslednje uporište) govorio i o projektu "Terminator 5" i nagovestio da će i on učestvovati u njemu

Arnold Švarceneger navodno je potvrdio da će se pojaviti u petom delu serijala "Terminator", prenose britanski mediji. Holivudski glumac je na konferenciji za novinare povodom londonske premijere svog novog filma "The Last Stand" (Poslednje uporište) govorio i o projektu "Terminator 5" i nagovestio da će i on učestvovati u njemu.

- Već godinu i po dana na ''Terminatoru 5'' rade scenaristi koji ne mogu da završe posao. Stalno sam im govorio da idu u pogrešnom pravcu i sada su se konačno oslobodili tih pisaca i našli kvalitetne scenariste. Sada su na pravom putu. Mislim da će scenario ove godine biti završen i da ćemo krenuti u preprodukciju - rekao je Švarceneger.

Početkom meseca, izvršni producent "Avatara" Laeta Kalogridis unajmljena je da sa Patrikom Lusijerom ("Drakula" 2000) napiše scenario za peti deo "Terminatora".

Film će producirati Megan Elison, koja ima prava na franšizu, i njen brat Dejvid, izvršni direktor kompanije "Skajdens" koja je stala iza hita "Džek Ričer".

Švarceneger je igrao Terminatora u prva tri filma, ali se u poslednjem, u kome su igrali Kristijan Bejl i Sem Vordington, nije pojavio.

(Telegraf.rs / Tanjug)

 

 

 

Video: “Hoće da nas unište!” Mina nakon uvreda navijača objavila snimak iz kafane

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA