Ris Viderspun na premijeri komedije ''Ovo znači rat'' u Londonu

 
  • 0

Beogradska premijera filma biće održana 15. februara u Sava Centru u 20:30 časova

Ris Viderspun, Tom Hardi i Kris Pajn prisustvovali su jučerašnjoj premijeri komedije „Ovo znači rat“ u Londonu. Beogradska premijera ove priče o dvojici najboljih prijatelja koji se bore za naklonost iste žene održaće se 15. februara u Sava Centru u 20:30h časova.

Tom Hardi ("Početak", "Ratnik", "The Dark Knight Rising") i Kris Pajn ("Zvezdane staze", "Nezaustavljiv") su najbolji operativci agencija CIA, ujedno i najbolji prijatelji, koji čuvaju leđa jedan drugom. Međutim, kada se nađu u situaciji da se obojica zaljube u istu ženu (Ris Viderspun), zaboravljaju da su nekada zajedničkim naporima obarali čitave vlade sa vlasti. Svoje špijunske veštine i najsavremenije oružje oni sada koriste u borbi jedan protiv drugog, dok ona nikako ne može da se odluči ko je od njih dvojice više privlači.

Reditelj filma je Mekgi ("Terminator: spasenje", "Čarlijevi anđeli 2"), a komičarka Čelsi Hendler glumi zabavnu i urnebesno duhovitu sestru.

Pogledajte najavni trejler za film:

 

(telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA