DOKTORKA JULIJA: Robertsova glumi paraplegičarku koja leči obolele od virusa HIV

 
  • 0

Oskarovka Džulija Roberts igraće dr Emu Brokner u novom filmu televizijske stanice HBO "Normalno srce", a glumiće paraplegičarku iz vremena početka epidemije ove opake bolesti

Džulija Roberts glumiće doktorku paraplegičarku koja je lečila bolesnike na samom početku epidemije AIDS-a, objavila je američka televizija HBO, koja će snimiti adaptaciju drame "Normalno srce".

Pozorišna verzija "Normalnoga srca" nagrađena je Tonijem, a HBO će televizijsku adaptaciju priče o početku epidemije u Njujorku osamdesetih prikazati 2014. godine.

Oskarovka Džulija Roberts igraće dr Emu Brokner, koja leči nekolicinu ranih pacijenata zaraženih virusom HIV. Mark Rufalo igraće Neda Veksa, osobu koja je bila svedok razornog uticaja bolesti za njujoršku gej zajednicu.

Film će režirati autor Gleja Rajan Marfi, a dramu je za film adaptirao autor Lari Kramer, jedan od prvih zagovornika prevencije AIDS-a, koji važi za obolelog.

"Normalno srce" se u pozorištima pojavilo 1985. godine, a ponovno je postavljeno na Broadveju 2011. godine, i tada je dobilo Tonija za najbolji "revival".

(Telegraf.rs / Slobodnadalmacija.hr)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA