NEMA POMIRENJA: Severina i Milan ipak samo prijatelji

 
  • 2

Pomirenje jednog od najpoznatijih parova domaće scene ipak nije tako izvesno, kako se činilo kada je srpski "kralj bakra" javno rekao da još voli hrvatsku pevačicu

Hrvatska pevačica Severina Vučković uspela je da izgladi odnose sa svojim bivšim verenikom, srpskim biznismenom Milanom Popovićem, ali, barem zasad, od spektakularnog pomirenja neće biti ništa.

- Severina je posle patnje zbog loših relacija sa Milanom i odluke da ga sa detetom zauvek napusti uspela da se sabere i koncentriše na posao. Vratila je mir i samopouzdanje - kaže prijatelj ove pevačice za dnenvi list "Blic".

Iako je srpski biznismen nedavno rekao da je "Severina njegova prva i poslednja ljubav", sva je prilika da će ovaj par ipak ostati samo u prijateljskoj vezi. Severinin prijatelj tvrdi da su se tokom vremena stišale strasti i emocije koje je gajila prema Popoviću.

- Sada su te emocije sasvim drugačije i dobile su drugi oblik. U njemu ona danas isključivo vidi oca svog deteta i želi da, osim nje, i on bude prisutan u njegovom odrastanju i životu - rekao je on.

(E. T. / Izvor: Blic / Foto: Milena Đorđević)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA