Ja imam talenat: Dejana i Marko prvi finalisti! (VIDEO)

 
  • 0

Operski pevač iz Niša i 11-ogodišnja učenica iz Novog Sada oduševili žiri emisije koja se emituje na RTS-u

U veoma uzbudljivoj prvoj polufinalnoj emisiji "Ja imam talenat" najviše sreće da uđu u finale imali su Marko Milanović, operski pevač iz Niša i Dejana Bajić, 11-godišnja učenica iz Novog Sada. Marko je plasman obezbedio zahvaljujući glasovima publike, dok je žiri odlučivao između Dejane i Stevana i katarine Gojković, koji su se istakli svojim etno pevanjem. Ipak, simpatije Milija, Mine i Tasovca bile su na strani ljupke Novosađanke, te je jednoglasno odlučeno da se ona pridruži Marku kao drugi finalista.

Preostalim kandidatima je, kao i Katarini i Stevanu, ostao "gorak ukus u ustima", ali ne bi trebalo da žale jer su nam priredili veoma zanimljivo i uzbudljivo prvo polufinalno veče. Pobrinuli su se za svojevrsni magični vremeplov. Čuli smo jecanje violine, tradicionalnu srpsku muziku, videli burlesku, uživali u plesnoj magiji jedne klinke, a na sceni su plesali i Džek Sperou i faraoni i Kleopatre.

Led je sa svojom violinom prve polufinalne večeri, ne baš uspešno, probila mlada učiteljica Jelena Urošević. Tasa nije bio siguran da je izbor kompozicija koje je izvela bio najbolji, Mina je očekivala više od scenskog nastupa, a Mili je primetio i tremu... Nisu joj pomogli ni glasovi njenih učenika.

Katarina i Stevan Gojković još jednom su nas podestili na bogatu srpsku muzičku baštinu. Izveli su pesmu "Udade se Živka" i nikome nije bilo dovoljno, publika je želela još, a žiri je konstatovao da su za primer i "hitno ih treba slati u svet kao ambasadore". Bili su nadomak plasmana u finale, ali im je Dejana Bajić bila prejaka konkurencija.

(Telegraf.rs)

 

Video: Šako o susretu sa Barbarom, pomenuo Tein uspeh: "Atraktivno i lepo"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA